Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holici pomohla výměna trenéra


Branky


0

V souboji s Olomouckým týmem HFK šlo vlastně o šest bodů. Hosté výsledkový propad, který je seslal až na poslední místo tabulky a vyvrcholil minulotýdenním domácím debaklem s Líšní 1:7, vyřešili trenérskou výměnou, ve které dosavadního kouče Sedláčka nahradil zkušený Leoš Kalvoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak utkání zahájil sympaticky a v úvodních minutách se měli hosté v obraně co otáčet. V úvodních minutách jsme takto zahráli několik rohových kopů za sebou, ze kterých jsme však dokázali vytěžit jen slabé a nepřezné zakončení ramenem v podání Jaroslava Zlámala.

V 8. minutě se protáhl důrazně do pokutového území Michal Šrom, přetlačil svého protihráče, po brankové čáře poslal míč před branku, kde jej do sítě protlačil Michal Minář – Spartak se ujal vedení 1:0.

Tím se však Spartak v podstatě odmlčel a stále důrazněji se směrem kupředu prosazovali hosté se svými výpady. 

V 18. minutě se takto dopředu vytáhl míč dopředu Milorad Dabic, vysunul Marka Schmidta, ten vrátil míč znovu Dabicovi, který akci zakončil brankou na 1:1.

Spartak se výrazně o slovo přihlásil znovu v 26. minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkovaný míč skončil na břevně a od něj se bohužel odrazil zpět k brankáři Muchovi. Pěknou kombinací se poté Spartak prezentoval ve 30. minutě, kdy Václav Ondřejka posunul míč na Michala Mináře, ten našel Miroslava Turečka, který pěknou technickou střelou jen těsně minul tyč branky HFK. 

Tím ale zajímavé dění oboustranně na dlouhé minuty vymizelo. V 51. minutě holičtí podnikli útok a z poměrně nevinně vypadající akce se vyklubala šance, ve které zakončující Krejčí střelou z úhlu nedal šanci Dostálovi a poslal svůj tým do vedení 1:2.

Spartak dokázal kontrovat přímým kopem Turečka, jeho střelu ale zlikvidoval v 61. minutě Mucha. Na druhé straně se v 74. minutě mezi třemi našimi hráči nebojácně prosazoval znovu Dabic a jeho zakončení musel likvidovat brankář Dostál.

V 75. minutě příkladně zabojoval o míč Michal Šrom, odstavil si protihráče, protáhl se do pokutového území a předložil míč na šestnáctku, odkud nabíhající Lukáš Motal nekompromisně zavěsil na 2:2.

Nadějně vypadal vzápětí další naše šance, v níž Šrom našel hlavičkujícího Otrubu, avšak jeho zakončení směřovalo vedle branky. 

Hosté nicméně na nic nečekali a s bodem se spokojit nehodlali. V 85. minutě je chyba v našem středu poslal do brejku, na jehož špici se octl znovu Martin Krejčí, který přehodil vybíhajícího Dostála 2:3.

Aby té pohromy pro naše barvy nebylo málo, odpískal o dvě minuty později rozhodčí Grečmal pokutový kop za úmyslné hraní rukou Michala Vyskočila. Nabídnutou šancí však Holice neproměnila, když pokutový kop zlikvidoval brankář Jakub Dostál.

To však nezměnilo nic na tom, že nesourodě hrající Spartak ze zápasu nevytěžil ani bod. Nezbývá, než nepochybné individuální kvality každého z hráčů sladit do konečné souhry celého týmu. Času na to moc není, další výjimečně důležitý zápas nás čeká už za týden, kdy znovu doma přivítáme dlouhodobě sehraný tým ČSK Uherský Brod – nováčka soutěže.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Dnes jsme bohužel potvrdili svoji herní krizi, kterou určitě máme, protože forma některých z našich klíčových hráčů není zrovna optimální. Je to škoda, protože dnes jsme tu měli soupeře, kterého bychom v časech, kdy jsme hrávali jako tým, určitě měli přehrát. I tak jsme to utkání dnes měli zvládnout, inkasovali jsme však ze 4 střel na branku 3 branky. Sami jsme měli několik šancí, které jsme nedokázali proměnit. Co mne mrzí, je náš herní projev, z toho nás nikdo nedostane. Musíme se proto soustředit na další zápas a zkusit se z toho dostat.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Malenovský [-] , M. Minář [-] (70. M. Dvořáček [-] ) , V. Ondřejka [-] (46. B. Otruba [-] ) , M. Šrom [-] , L. Motal [-] , M. Tureček [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Kostka [-] , R. Michálek [-] (66. E. Hradil [-] )

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , O. Bořil [-] (16. M. Banasik [-] ) , F. Přikryl [-] , M. Schmidt [-] (70. N. Tilkeridis [-] ) , R. Plesník [-] , . Dabić [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (90. J. Žůrek [-] ) , L. Horka [-] , O. Buček [-]

ŽK: 58. J. Zlámal , 87. M. Vyskočil - 72. A. Řehák , 77. M. Banasik .
Hráči zápasu: M. Krejčí .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: GREČMAL Michal - GLOSER Jan, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.