0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Kroměříž jede na vítězné vlně


Branky


0

Dva góly v koncovce utkání rozhodly o vítězství Kroměříže na hřišti nováčka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Jedinou vážnější šanci měli v prvním poločase domácí. Ve 28.minutě tečoval Jeleček hlavičku domácího Vrágy se štěstím do bezpečí, Uherský Brod zůstal u míče, ale žádná další vážnější šance z toho nebyla. Ještě dvě minuty před poločasovou přestávkou hlavičkoval Vrága do tyčky a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu, ikdyž překvapivě měli trošku více ze hry fotbalisté nováčka Moravskoslezské fotbalové ligy z Uherského Brodu. Museli však se svým soupeřem udržet krok i v druhém dějství.

Poslední minuty rozhodly

Dlouho čekali diváci na první branku a na tabuli svítilo skóre 0:0. To se změnilo až tři minuty před koncem, kdy se trefil klasický střelec hostujícího týmu Jan Silný a vystřelil Hanácké Slavii Kroměříž tři body. Pojistku přidal ještě o dvě minuty později střídající Ondřej Zavadil a stanovil konečný výsledek 0:2 pro Kroměříž. Potom, co v Líšni získal Uherský bod premiérový bod v MSFL po devatenácti letech ztratil ten druhý v souboji s Hanáckou Slávií Kroměříž až v samotném závěru utkání, kdy po chybách dvakrát inkasoval a prohrál 0:2. Naopak Kroměříž nadále pokračuje ve výborných výkonech, ke kterým se nastartovala na začátku jara minulé sezóny a je na vítězné vlně. Po dvou kolech má nakontě plný počet šesti bodů a bude se snažit v dalších kolech získat body další.

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Kluci hráli dobře, byl to hodně kvalitní a zkušený soupeř, stačí se podívat na zápis. Druhý poločas byl pro nás už daleko složitější. V závěru jsme udělali chyby.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - R. Holík [-] , M. Vrága [-] , M. David [-] - D. Sklenář [-] (88. M. Pavelka [-] ) , M. Pochylý [-] , M. Mančík [-] (75. J. Michalec [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] - V. Dolina [-] , F. Hruboš [-] (76. O. Večeřa [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] (46. M. Blanař [-] ) , D. Krhut [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - M. Cupák [-] , R. Elšík [-] (70. O. Zavadil [-] ) , T. Okleštěk [-] - M. Neubert [-] (85. R. Budín [-] ) , J. Silný [-] , M. Kovář [-]

ŽK: 41. R. David , 55. B. Šálek , 77. O. Večeřa , 81. V. Dolina - 40. T. Jeleček , 41. M. Kovář , 80. T. Matoušek .
Hráči zápasu: J. Silný .
Počet diváků: 331. Rozhodčí: Petr Zdeněk - SEDLÁČEK Tomáš, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.