1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroměříž potvrdila tři body z Uničova


Branky


0

I druhé utkání v sezóně Kroměříž vyhrála, naopak Hulín si připsal druhou porážku. Rozhodla o tom standardní situace

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól pouze z ofsajdu

partak zahrozil dvakrát v 6. a 7. minutě, avšak ani po Dvořáčkově standardní situaci ani po Otrubově střele jsme se brankového zásahu nedočkali. 

V 11. minutě byli domácí v dobré brankové příležitosti, kterou si vypracoval domácí šutér Jan Silný. Jeho postup z úhlu na naši branku však skončil bezúspěšně – finální střelu zlikvidoval výtečný Dostál.

Spartak kontroval vzápětí. Ve 12. minutě se protáhl defenzivou HS Michal Šrom po jeho nezištné přihrávce zakončil Lukáš Motal vedle branky. 

Naši branku poté ohrozil Dominik Krhut. Jeho ostrou střelu v 15. minutě ještě přizvedl Jaroslav Zlámal. Pohotový Dostál opět vytáhl míč nad břevno. 
Další zajímavá akce na sebe nechala čekat do 28. minuty. Měli ji na svědomí domácí poté, co chybka naší defenzivy vysunula do další zteče Jana Silného.
Ten však opět z úhlu při zakončení ztroskotal na brankáři Dostálovi a na našeho brankáře nevyzrál ani o dvě minuty později Tomáš Jeleček se svou střelou.

Se závěrem poločasu přitlačil na bránu domácích Spartak. Nejprve se v 39. minutě pěknou kličkou uvolnil do pokutového území Michal Dvořáček, jeho křížný centr zasáhl na zadní tyči hlavou Michal Šrom a míč poslal těsně vedle branky!

V posledních minutách zápasu pak Spartak zahrál za sebou 2 rohové kopy a jednu standardní situaci. Právě při ní v poslední minutě dostal míč do domácí branky Lukáš Motal. Radost Hulína však zastavil pomezní Nejezchleb se signalizovaným ofsajdem.

zdroj: www.spartakhulin.com

Standardka rozhodla

V 50. minutě se protáhl řadami Hulína Kovář, předal míč Jelčekovi a ten Oklešťkovi, jehož střelu kryl Dostál. V 62. minutě zasahoval Dostál i proti Oklešťkově standardce a obrana následně měla co dělat s odklizením míče. V 65.minutě Oklešťkův rohový kop našel na přední tyči hlavu Neuberta a ten poslal domácí do vedení. O dvě minuty později ani napotřetí neuspěl silný z úhlu proti Dostálovi.



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Dnes to byl zápas o tom, kdo udělá první chybu a dostane gól. Připravovali jsme se na to, že Kroměříž je silná v přechodu do útoku a ve standardních situacích, bohužel právě ze standardky jsme dostali branku. Středeční pohár nás také stál nějaké síly, máme 2 zraněné hráče, nebylo to čím oživit, ti co byli na hřišti, toho v závěru zápasu už měli dost. Jinak jsme si vyříkali nějaké věci, které nás trápily v defenzivě v zápase s Líšní. Dnes už jsme tolik chyb nedělali a myslím si, že s tím jak, jsme se posunuli, můžu být dnes spokojen.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
V. Trochta [-] - T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] , T. Jeleček [-] - T. Okleštěk [-] , D. Krhut [-] , M. Cupák [-] , M. Blanař [-] (62. R. Elšík [-] ) - M. Neubert [-] (81. R. Budín [-] ) , M. Kovář [-] (89. D. Stratil [-] ) , J. Silný [-]

SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] , M. Vyskočil [-] , B. Otruba [-] , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] (81. M. Minář [-] ) , J. Kovář [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] (76. R. Michálek [-] ) , D. Kostka [-]

ŽK: 73. M. Neubert , 80. J. Silný - M. Vyskočil , 62. D. Kostka . ČK: 90. D. Kostka .
Hráči zápasu: M. Neubert .
Počet diváků: 642. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - ČERNÝ Josef, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.