0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bitvu nováčků rozhodlo nastavení


Branky


0

Bitvu dvou nováčků v MSFL rozhodla branka v první nastavené minutě. Diváci se tak gólu nakonec dočkali, bohužel pro domácí skončil míč v jejich síti a na premierové body si budou muset počkat. Na zápase fotil František Blaha!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl náznaky šancí hostů

Bitva nováčků, obou postupujících z Divize D byla k vidění hned v prvním kole a už v osmé minutě vytáhl proti střele skvělý zákrok domácí Kohoutek. Ve 37.minutě se dostal hostující Šturma k odraženému míči ve vápně a přestřelil. I ke konci poločasu byli hosté nebezpečnější a tlačili svého soupeře, ale vinou vlastních chyb se nedostali do žádné vážnější šance. Poločas tak končí bez branek. Diváci se tak v souboji, který mohli sledovat i v minulém roce o soutěž níž v prvním poločase branky nedočkali. 

Hosté se zaslouženě dočkali

Po pěti minutách druhého poločasu se dostal do šance Hruboš po rohovém kopu, ale těsně minul. V 65. minutě rozehrál Hodonín rohový kop nakrátko a jeden z útočících hráčů si naběhl na přední tyč a zblízka trefil břevno. V 90. minutě trefil Paděra zpoza vápna tyč. Dlouho se čekalo na branku, až se nakonec v první nastavené minutě se dostal míč přes celé vápno až k Paděrovi, který zblízka nedal brankáři Kohoutkovi šanci a rozhodl tak v poslední minutě o vítězství svého týmu v poměru 0:1. Hodně smolný konec tak měl první zápas v MSFL pro Uherský Brod, úplně opačné pocity zažívali hráči Hodonína, kteří tak vezou domů cenné tři body vybojované v samotném závěru utkání, nutno říct, že zaslouženě, protože si vytvořili více šancí a měli více ze hry.



Ohlasy k zápasu



Hráče musím pochválit hlavně za druhý poločas, ve kterém se projevila naše větší fyzická připravenost. Kluci si za poctivý výkon výhru zasloužili.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , R. Holík [-] , M. David [-] - R. David [-] , B. Šálek [-] , D. Sklenář [-] (84. M. Pochylý [-] ) - J. Michalec [-] (71. M. Mančík [-] ) , F. Hruboš [-] (68. O. Večeřa [-] ) , V. Dolina [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] , R. Holešinský [-] , T. Dekleva [-] , L. Čurgali [-] - E. Vinkler [-] , R. Sasín [-] , T. Polách [-] , L. Michna [-] (88. J. Hesek [-] ) , Z. Šturma [-] (86. O. Paděra [-] ) - P. Dovhanyuk [-] (70. F. Žák [-] )

ŽK: 8. P. Fojtík , 35. Z. Šturma .
Hráči zápasu: R. Holešinský .
Počet diváků: 482. Rozhodčí: Denev Alex - NOVÁČEK Ivo, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.