M. Ungr 20.
M. Ungr 57.
M. Ungr 71.
3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Ungrův hattrick stačil Doubravce pouze na bod


Branky


20. M. Ungr , 57. M. Ungr , 71. M. Ungr - 32. M. Psohlavec , 35. J. Hudec , 78. M. Psohlavec
0

Domácí útočník zakončil podzim ve velkém stylu, když lídrovi soutěže nasázel tři branky. Hosté si však vynutili penaltový rozstřel, při kterém měli více štěstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý obrat

Senco se v prvních minutách zápasu drželo na balónu více a hnalo se i do šancí, ale finálním přihrávkám chyběla špetka přesnosti. Na začátku 20. minuty se však Doubravka přece jen dostala do vedení. Milan Ungr obešel Staňka a střelou na vzdálenější tyč z ostrého úhlu překonal Cháru!

 

Postupem času se ze svého mdlého a profesorského výkonu probudili i hosté a ve 32. minutě se také dočkali vyrovnání. Zblízka se prosadil Martin Psohlavec! Uběhla jen chvilka a Vary se dostaly do vedení. Za obranu si naběhl Josef Hudec a povedeným lobem přehodil vyběhnutého Turka!

 

Ve zbytku prvního poločasu byli aktivnější domácí, jenže Cháru překonat nedokázali. Navíc se v poslední minutě zranil Stružka a do druhého poločasu už místo něj vyběhl Skopový.

Přestřelka přinesla dělbu bodů

Chvíli po změně stran narušilo zranění i kádr Karlových Varů, Hudce musel nahradit Királyi. V 57. minutě se už hra vrátila zpět ke gólovým momentům. Skopový nacentroval míč ideálně pro Milana Ungra, který ve skluzu srovnal na 2:2! Chára sice dokázal zasáhnout, jenže balón už byl podle všeho celým objemem za brankovou čárou.

 

Vytáhlý plzeňský útočník zkompletoval v 71. minutě hattrick. Petr svým centrem našel na bližší tyči právě Milana Ungra, jenž hlavou potřetí rozvlnil karlovarskou síť! Za pět minut mohl Ungr z brejku přidat další gól, ale tentokrát na Cháru nevyzrál.

 

A tak přišlo srovnání na 3:3. Martin Psohlavec si počkal na centr zprava a nikým neobsazený na malém vápně hlavou poslal míč do sítě! Víc se již v devadesáti minutách nepřihodilo, a tak se Doubravka a Vary rozloučily s podzimem pokutovými kopy.

Kapitánům se nedařilo

V prvních čtyřech sériích zaváhaly oba týmy jednou, když se nepoštěstilo Geňovi a Krejčímu. Pak proměnil Šupík a tíha okamžiku ležela na kapitánovi Novákovi, který ovšem zamířil těsně vedle levé tyče. Druhý bod tedy spadl do kapsy Slavii.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Bylo vidět, že se jednalo o poslední zápas sezóny. Měli jsme v týdnu problémy se na zápas připravit. Každý byl chvilku lepší, myslím si, že jsme na víc než na remízu neměli. Jsem rád, že jsme poslední zápas neprohráli. Honza Staněk hrál dobře na stoperu.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - D. Novák [-] , P. Knakal [-] - O. Stružka [-] (46. D. Skopový [-] ) - M. Ungr [-] , P. Krejčí [-] - P. Petrželka [-] , D. Brabec [-] (89. J. Štěrba [-] ) , J. Petr [-] , P. Šmídl [-] (78. D. Künstner [-] ) , P. Morávek [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Novotný [-] , J. Hudec [-] (49. M. Királyi [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , R. Vokáč [-] , J. Kalina [-] (79. O. Šupík [-] ) , M. Pěkný [-] , J. Samek [-] (90. P. Kořistka [-] )

ŽK: 47. J. Petr , 63. P. Morávek - 57. J. Chára .
Hráči zápasu: M. Ungr - J. Staněk , M. Psohlavec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šimeček Libor - VAŇKÁT Zdeněk, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.