6:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 10:30

14.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Geňo zničil oslabené Roudné, Vary jsou podzimním mistrem


Branky


3. M. Geňo (p.) , 68. R. Vokáč , 70. M. Psohlavec , 78. M. Geňo , 85. M. Geňo , 88. M. Geňo - 44. M. Markytán
0

V podstatě celý zápas hrála karlovarská Slavia přesilovku, ale na výhru se nadřela mnohem víc, než by se podle výsledku mohlo zdát. Do role hlavního kata se vžil kapitán Geňo, který se trefil hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá červená

Už ve 2. minutě se udál jeden z hlavních momentů zápasu. Domácí se dostali po Hudcově centru do šance a nejprve trefili tyčku. Dorážku do odkryté klece zablokoval Tušer rukou, následovala tak penalta a rovnou červená karta pro fotbalistu Malše. Kapitán Marian Geňo pokutový kop spolehlivě proměnil a poslal Slavii do vedení!

 

Přesto patřily následující okamžiky Roudnému, které trávilo většinu času na polovině soupeře, Chára ale mohl zůstat klidný. Slavia si ale postupem času vytvořila převahu a čekalo se, kdy se ji domácím povede přetavit i v gól.

 

Dokonce si ve 26. minutě chtěla pomoci dalším pokutovým kopem, který rozhodčí Cihlář odpískal po faulu Markytána na aktivního Hudce. Tentokrát však ze souboje s Geněm vyšel vítězně brankář Hřebejk, jenž vystihl záměr kapitána Varů a poradil si i s dorážkou!

 

Dlouhé minuty se pak hra přelévala ze strany na stranu a nepřinášela žádné větší šance. Svůj podíl na tom měl i promáčený terén, který ztěžoval hru oběma týmům. Poté ale přišla 44. minuta a jeden z mála útoků malšanů, který přetavil Matyáš Markytán ve vyrovnávací gól!

Geňonáda v závěru

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. Po standardce Staňka hlavičkoval nebezpečně Psohlavec, ale na Hřebejka nevyzrál. Neuspěl ani střídající Kalina z přímého kopu kousek za velkým vápnem.

 

V 68. minutě už obranná tvrz malšanů nevydržela a Rostislav Vokáč poslal Slavii do vedení 2:1! Pár vteřin nato udeřili domácí znovu. Se střelou Geňa si ještě Hřebejk poradil, ale k dorážce zblízka se dostal Martin Psohlavec a v pádu napálil míč pod břevno!

 

Náročný styl pressingu Jihočechy zkrátka dohnal a v závěru jasně tahali za kratší konec. Na 4:1 zvýšil v 78. minutě Marian Geňo, ale to rozhodně nebylo vše. Kapitán Karlových Varů Marian Geňo si v posledních pěti minutách otevřel soukromou střelnici a ještě dvakrát donutil Hřebejka lovit míč ze sítě! Slavia tak bere zasloužené tři body, na které se ale natrápila více, než by si představovala. 

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Utkání ovlivnil hned začátek, kdy hostující hráč dostal červenou kartu a kopali jsme penaltu. I přesto jsme v prvním poločase nehráli dobře, těžce jsme se pohybovali. Udělali jsme dvě změny, naše hra se zlepšila a rozhodli jsme. Za vítězství jsem rád, ale jsme schopní odehrát lepší zápasy.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - M. Novotný [-] (46. J. Kalina [-] ) , J. Hudec [-] (80. O. Šupík [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] (80. Z. Skala [-] ) , M. Psohlavec [-] (89. L. Merkl [-] ) , M. Királyi [-] (46. P. Kořistka [-] ) , R. Vokáč [-] , M. Pěkný [-] , J. Samek [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Holub [-] , M. Markytán [-] , D. Svoboda [-] , R. Maršík [-] , D. Samek [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , L. Vávra [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 27. M. Markytán . ČK: 2. M. Tušer .
Hráči zápasu: J. Hudec , M. Geňo .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Cihlář František - ŠTRINCL Pavel, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.