5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný režíroval krásnou výhru Klatov


Branky


0

Domácí útočník se velkou měrou podílel na pětigólovém debaklu, který Klatovští nadělili Přešticím. Ke dvěma brzy vstřeleným gólům přidal i pár asistencí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako přes kopírák

Do duelu vstoupily aktivněji Přeštice a už po necelé minutě poprvé zaměstnaly domácího gólmana Sklenáře, ale ten se „střelou“ Strejčka problém mít snad ani nemohl. K další příležitosti se probíjel Zdeněk a domácí obránci měli hodně práce, aby ho ke střele nepustili.

 

Klatovští udeřili hned ze své úvodní šance. Za obranu se dostal Lukáš Krásný a prostřelil vyběhnuvšího Kašpara! Uteklo pár vteřin a útočník Lukáš Krásný úřadoval podruhé. Znovu utekl obráncům ve žlutočerném a z podobné pozice se opět nemýlil!

 

Za chvilku mohli hosté snížit, ale po Blahoudkově lobu za obranu mířil nepřesně jeden z jeho spoluhráčů. Následný brejk skončil u Krásného, s nímž si tentokrát Kašpar poradil. Po dvaceti minutách přidali domácí další gól. Míč putoval po ose Tříska-Krásný-Ivo Vojtko a Kašpar kapituloval potřetí!

 

Následně střílel z trestného kopu Blahoudek, ale mušku neměl správně seřízenou. Ve 38. minutě se uvolnil Krásný přes Zelenku a gólman Kašpar zatáhl za záchrannou brzdu. K nařízené penaltě se postavil Martin Janda a míč poslal přesně k tyči!

Povinné dohrání zápasu

Druhý poločas se v podstatě dohrával jen z povinnosti a kvalitou za tím prvním zaostal. Přesto se domácí hráči prosadili popáté, tentokrát zásluhou Daniela Pavloviče!

 

Ve zbytku utkání se skóre ještě mohlo změnit na obou stranách, ale střílejícím fotbalistům chyběla přesnost nebo se vyznamenali gólmani. Klatovští hráči se tak se svými fanoušky rozloučili vysokou a jednoznačnou výhrou.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Konečně nám to tam padalo. Proměnili jsme šance, co jsme si vytvořili. Na těžkém terénu jsme hráli zodpovědně dozadu. Soupeř nepodal špatný výkon, ale vytvořil si jen jednu příležitost. My jsme byli naopak velmi produktivní, kdybychom takhle proměňovali šance každý zápas, tak jsme v tabulce úplně někde jinde. Výborný zápas předvedla celá obrana, ale musím vyzdvihnout Lukáše Krásného, který dělal soupeřům velké starosti.“

FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Zklamání po všech stránkách. Na hřišti jsme předváděli úplně něco jiného, než jsme předvádět chtěli. Výsledkem je zasloužené vítězství pro Klatovy, které hrály jednoduchý fotbal.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
V. Sklenář [-] - I. Vojtko [-] , M. Janda [-] , Z. Cibulka [-] - J. Szedmák [-] (87. J. Míka [-] ) , P. Kotrba [-] (74. M. Skala [-] ) , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , D. Pavlovič [-] (81. M. Marek [-] ) , D. Tříska [-] - L. Krásný [-] (90. J. Kolerus [-] )

FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] (46. V. Lecjaks [-] ) - V. Zelenka [-] (46. M. Šampalík [-] ) , T. Přibáň [-] , S. Turek [-] - V. Fiala [-] (67. Z. Sýkora [-] ) , I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] (67. J. Přibáň [-] ) , M. Zdeněk [-] (74. P. Bešta [-] ) , Z. Štěpán [-] - M. Strejček [-] - J. Duchek [-]

ŽK: 34. T. Přibáň , 38. O. Kašpar .
Hráči zápasu: L. Krásný .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: DUDA Miroslav - KOŠAN Martin, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.