2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papáček těsně před koncem vystřelil tři body pro Petřín


Branky


0

I když ho trenér Vodrážka staví v posledních týdnech na stoperu, Petr Papáček skóruje nadále. Utkání s klatovským soupeřem rozhodl dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klatovská převaha

Mlha se snesla na plzeňské hřiště, ale zápasu mezi Petřínem a Klatovy nezabránila. To bylo však na dlouhou dobu jediné pozitivum, co příchozí diváci viděli. Do šancí se totiž dostávali pouze hráči Klatov, ale Krásný nebo Mészáros zblízka proti Pflegerovi neuspěli.

 

V 16. minutě se už aktivní hosté dočkali vedoucí branky. Za dezorientovanou obranu Petřína se dostal Daniel Pavlovič, pohrál si s brankářem a v pohodě poslal míč do prázdné klece! Domácí odpověděli za deset minut. Bendl pronikl do vápna z levé strany a nastřelil Marka Vohrnu, kterému stačilo jen správně nastavit nohu!

 

Z ojedinělé šance se sice Plzeňané prosadili, ale jinak byli i nadále lepší Klatovští, kteří si ale lámali zuby na dobře chytajícím Pflegerovi. Postupem času se hra více vyrovnala, ani Petřín však svou šanci nevyužil. 

Papáčkův winner

Do druhého dějství přece jen vkročili lépe domácí fotbalisté, ale Motl nedokázal Hartlův přizvednutý centr umístit mezi tři tyče. Vohrna se chvíli poté dokonce radoval z gólu, ale jen pár vteřin, než uviděl zdvižený praporek asistenta sudího.

 

Klatovské plány na bodový zisk značně ztížil v 65. minutě Dolanský, jenž uviděl červenou kartu a poslal svůj tým do oslabení. Přesto v následujících okamžicích nebylo znát, že by domácí hráli powerplay.

 

Chvíli před koncem se ale Petřín dokázal prosadit. Po rohovém kopu se ve skrumáži nejlépe zorientoval Petr Papáček a poslal svůj tým do rozhodujícího vedení! Zbytek utkání si už Plzeňští pohlídali a slaví důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Přežili jsme úvodní čtvrthodinu, ve které mohli jít hosté do třígólového vedení. Pak se hra vyrovnala, inkasovaný gól nás paradoxně nakopl a po změně stran jsme byli lepší. Tři body dobré, ale na začátku jsme byli jasně horší. Podržel nás Pfleger v bráně.“




Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Šulc [-] , T. Navrátil [-] (67. P. Škarda [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] (90. L. Chocholatý [-] ) , J. Motl [-] , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] (73. A. Heller [-] ) , M. Trojovský [-] (46. J. Hartl [-] ) , P. Papáček [-] , L. Zoubek [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Dolanský [-] , I. Vojtko [-] , M. Janda [-] , A. Stetsenko [-] - P. Kotrba [-] (88. Z. Cibulka [-] ) , M. Mészáros [-] , F. Diviš [-] (76. J. Szedmák [-] ) , D. Tříska [-] - L. Krásný [-] - D. Pavlovič [-]

ŽK: 52. T. Navrátil , 59. J. Hartl , 79. P. Bednář , 86. V. Lisý - 52. D. Dolanský , 59. P. Kotrba . ČK: 65. D. Dolanský .
Hráči zápasu: T. Pfleger , P. Papáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štrincl Pavel - AUBRECHT Jan, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.