Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

12.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Proti Přešticím se trefilo šest různých hráčů Tatranu


Branky


0

Málokdo čekal, že se po poločasovém výsledku 1:1 strhne taková gólová bouře Sedlčan. Po změně stran se ale domácí fotbalisté do svého soupeře zakousli a nadělili mu tenisový debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčanský diesel se rozjížděl pomalu

Za silného větru začalo utkání mezi Sedlčany a Přešticemi. Domácí chtěli zapomenout na nepovedené vystoupení v Hořovicích, ale i v prvních minutách zápasu s divizním nováčkem působili především v kombinaci poněkud rozpačitě.

 

Z chyb Tatranu těžili hosté, ale žádný ze svých rohových kopů nedokázali přetavit v ohrožení Capoucha. Minimálně po střele volala především šance Fialy, k němuž se právě po jednom z rohů odrazil míč, jenže hostující záložník na penaltovém puntíku promáchl.

 

Domácí se k prvnímu zakončení dostali v 18. minutě, střele z dálky ale chyběla větší přesnost. Když se Sedlčany začaly více osmělovat, přišel přeštický direkt. Hofman prohrál souboj se Strejčkem, který vyslal do úniku Vladislava Fialu, a ten poslal míč přesně k tyči!

 

Odpověď Tatranu na sebe nenechala dlouho čekat. K odraženému míči se dostal Sirotek, ke štěstí mu ale chybělo pár centimetrů – rozezněl jen tyč Kašparovy klece! To navrátilec do sestavy Senft by po své střele z velkého vápna potřeboval pro změnu decimetry.

 

Po odehrané půlhodině se už Středočeši dočkali. Senft si pohrál s vyběhnutým gólmanem Přeštic, a i když prováhal ideální příležitost k zakončení, oslovil Luboše Soldáta. Domácí záložník technickou střelou zamířil do horních pater brány a srovnal!

Velká domácí show

Po změně stran se hrál fotbal nahoru dolů, přesto měli více ze hry domácí borci, kteří několikrát výrazně zahrozili. Svůj gólový účet mohl rozšířit i Brotánek, kdyby zamířil hlavou trochu přesněji. Dlouho však zklamaný nebyl, v 58. minutě totiž Senft hezky oslovil Michaela Dvořáka, který propálil Kašpara!

 

Vedení Tatranu dlouho vydržet nemuselo, ale zmatky ve vápně nakonec Středočeši přežili bez úhony. A odměnili se kuriózní brankou přímo z rohového kopu, jehož exekutorem byl samozřejmě Michal Kdolský, který nachytal přeštického gólmana!

 

Kašpar se naopak zaskvěl o chvíli později, kdy zblízka vyzrál na prudkou střelu jednoho z domácích fotbalistů. Na krásnou rychlou akci Sedlčan z 67. minuty byl však krátký a po střele Tomáše Senfta lovil míč ze sítě už počtvrté!

 

Hráčů v zeleném bylo plné hřiště a šance střídala šanci. V 81. minutě zazněla městem hermelínu píseň Pátá, když se aspirantem na gól kola ukázal Marek Sirotek! Na jeho střelu z dálky, která zaplula přesně pod břevno, neměl gólman hostí nárok.

 

Do skóre nezapomněl promluvit ani Lukáš Brotánek, který po rohovém kopu usměrnil patičkou střelu jednoho ze svých spoluhráčů mimo dosah brankáře a míč se došoural za brankovou čáru! Domácí si pořádně užili plodný druhý poločas a Přeštické vyprovodili debaklem.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Útočník Tomáš Senft: „Začátek zápasu se nám vůbec nepovedl, hrálo se hodně nakopávaně a zápas byl o osobních soubojích. Hostům se povedl jeden brejk a nám se naštěstí povedlo vstřelit vyrovnávací branku. Druhý poločas už byl víceméně v naší režii, hráli jsme po větru, což nám také hodně pomohlo. Podařilo se nám vstřelit pět branek, takže jsme spokojení.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] (68. Z. Hrůša [-] ) - M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] (72. P. Haas [-] ) , K. Kvěch [-] (77. D. Krůta [-] ) , M. Hájek [-] , T. Senft [-] (82. V. Lípa [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] (87. J. Čejda [-] ) , F. Hofman [-]

FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - V. Lecjaks [-] , S. Turek [-] , V. Zelenka [-] (41. Z. Sýkora [-] ) - Z. Štěpán [-] (72. J. Přibáň [-] ) , V. Fiala [-] , I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] , M. Zdeněk [-] - P. Bešta [-] , M. Strejček [-]

ŽK: 37. L. Brotánek , 45. M. Dvořák - 37. P. Bešta , 52. V. Lecjaks , 60. M. Strejček .
Hráči zápasu: M. Kdolský , M. Sirotek , T. Senft .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Hrkal Václav - ŠTUK Jaromír, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.