M. Janda 64. (p.)
1:2p.
(0:0)
88. J. Petr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy ještě dvě minuty před koncem vedly, berou ale jen bod


Branky


64. M. Janda (p.) - 88. J. Petr
0

V derby krajských kolegů se opravdu více žlutilo, než bylo k vidění gólů, jak v Expert tipu správně odhladl klatovský kapitán Mészáros. K tomu, aby správně odhadl i výsledek utkání, chyběly dvě minuty. V závěru totiž srovnal hostující Petr a Doubravka následně ovládla i pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lehká převaha domácích

Do první slibnější šance se dostalo domácí mužstvo, když mělo k dispozici přímý kop z hranice velkého vápna. Brankář Luhový se však překonat nenechal a následně si poradil i s Lukešovou dorážkou.

 

I v dalších minutách měli převahu Klatovští, na mladého gólmana Doubravky ale ne a ne vyzrát. Navíc musel trenér Dejmek už v první půlhodině zasáhnout do sestavy a Lukeše nahradit Divišem. Poté však mohla zničehonic udeřit Doubravka, když Rojíkovi vypadl lehký míč, domácí gólman ale stihl vše napravit.

 

Divácky neatraktivní duel mohl sto dvacet vteřin před pauzou zkrášlit Ungr, na poslední chvíli mu ale sebral míč jeden z klatovských beků. Oba celky tak mohly jen doufat, že svou hru do druhého dějství zlepší.

Za pět dvanáct

Také po změně stran působili aktivněji klatovští fotbalisté, Krásnému ale po standardce chyběly dva kroky, aby mohl usměrnit skákající balón do brány. Po odehrané hodině chybovala obrana Senca, čehož využil Diviš, prodral se do vápna a následně byl nedovoleně zastaven. Nařízenou penaltu nekompromisně proměnil Martin Janda a poslal Klatovy do vedení!

 

Domácí se následně soustředili na pevnou obranu, což atraktivitě utkání rozhodně nepřidalo. Nutno dodat, že se Doubravka dostala hned do několika slibných šancí, na Rojíka si ale nepřišla. Naopak se málem měnilo skóre na druhé straně, ale střídající Kotrba zamířil vedle.

 

V samotném závěru vsadila Doubravka vše na jednu kartu a Pavlovič mohl litovat, že nedokázal zužitkovat rychlý brejk. Pár vteřin nato totiž přišel centr zprava, který bombou pod víko usměrnil za Rojíkova záda Jan Petr a srovnal za pět minut dvanáct!

Doubravecký zázrak

Tentokrát tedy penaltový rozstřel Plzeňany rozhodně tolik nemrzel. Potěšila je pak především nemohoucnost klatovských exekutorů, díky které se Doubravka mohla radovat z druhého získaného bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Byl to především boj. Z hlediska diváka to asi nebylo příliš hezké utkání. Hrálo se o šest bodů, terén byl těžký, foukal vítr. Chvílemi jsme byli lepší my, chvílemi oni. Když jsme dali gól, tak jsme se paradoxně zatáhli, neudrželi jsme balón a soupeř nás začal přehrávat. Měli jsme čtyři jasné gólovky, po té poslední ale hosté utekli do brejku a srovnali na 1:1. Penalty jsme pak nezvládli, takže pro nás dost velká ztráta. Sice neproměnil penaltu, ale docela dobře hrál David Tříska.“

SK Senco Doubravka
Útočník Milan Ungr: „Předzápasové prognózy se vyplnily. Bylo to nepohledné utkání se spoustou soubojů. V prvním poločase měl každý tým asi dvě šance – všechny neproměněné, takže se šlo do kabin za stavu 0:0. Druhý poločas jsme začali pasivně a soupeř si vypracoval několik šancí. Poté přišla penalta, ke které se radši nebudu vyjadřovat. Po inkasování jsme převzali iniciativu, začali jsme si vytvářet šance a zaslouženě jsme před koncem vyrovnali. Nejen v rozstřelu nás v bráně podržel Kuba Luhový a na levé obraně odehrál dobré utkání Ondra Stružka.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Dolanský [-] (88. Z. Cibulka [-] ) , I. Vojtko [-] (62. P. Kotrba [-] ) , M. Janda [-] , A. Stetsenko [-] - M. Mészáros [-] , D. Tříska [-] , J. Szedmák [-] - L. Krásný [-] - M. Lukeš [-] (27. F. Diviš [-] ) , D. Pavlovič [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - P. Petrželka [-] (46. V. Světlík [-] ) , D. Sýs [-] (68. D. Skopový [-] ) , O. Stružka [-] - M. Ungr [-] , F. Róth [-] (81. J. Peterka [-] ) , P. Krejčí [-] - P. Morávek [-] (81. J. Petr [-] ) , D. Künstner [-] (67. P. Šmídl [-] )

ŽK: 26. L. Krásný , 67. A. Stetsenko - 59. O. Stružka , 80. F. Róth .
Hráči zápasu: D. Tříska - J. Luhový , O. Stružka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Matyš Jakub - TESAŘ Tomáš, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.