2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

11.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy neudržely vedení a potřetí v řadě odešly poraženy


Branky


0

Klatovům se proti Jihočechům letos nevede. Kapitán Mészáros sice poslal svůj tým do vedení, jenže po gólech Tušera a Ondřeje Otepky zůstaly tři body v Roudném. Po Jankově, Soběslavi a Českém Krumlovu se tak může radovat i čtvrtý jihočeský tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tušer napravil své zaváhání

Klatovy se dostávají do výsledkové krize. Po Soběslavi a Krumlovu se jim nepodařilo bodovat ani s Roudným, malou náplastí jim může být vstřelená branka z kopaček kapitána Mészárose. K té došlo v 19. minutě, když Tušer odevzdal míč hostům, kteří se vrhli do útoku. Po centru do vápna se míč odrazil příhodně pro Milana Mészárose, jenž se do něj opřel plnou silou a jeho dělovku zastavila až síť za Hřebejkovými zády!

 

Nutno zmínit, že do té doby byli na míči lepší malšané, jenže do koncovky se buď nedostali, nebo je zradila přesnost. Po půlhodině se Jihočechům podařilo srovnat. Svou chybu napravil záložník Martin Tušer a tvrdou ranou z velkého vápna nedal Rojíkovi v bráně Klatov šanci!

 

Pár vteřin nato mohl úřadovat kapitán Roudného Píša, jenže tváří v tvář Rojíkovi zklamal. Chvíli před koncem poločasu nebyl daleko svému druhému gólu Mészáros, ale na brankové čáře zasáhl stoper Holub.

Obrat dokonal Ondřej Otepka

Vstup do druhé půle jednoznačně patřil Roudnému. Nejprve Růžička zazdil svůj únik na gólmanovi hostí, aby za chvilku oslovil Ondřeje Otepku, který se prodral až do zakončení a poslal Roudné do vedení!

 

Hosté zbraně nesložili, jenže nevyužili šance, které si vypracovali. Dvakrát měl na noze vyrovnání Kotrba, v obou případech však zklamal. I Roudenští měli příležitosti k navýšení svého vedení, ale Píša nebo Růžička neuspěli.

 

V závěru se tlak hostů nekonal, a tak se Malše může radovat ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Obránce Patrik Kössl: „Do zápasu jsme šli s cílen prodloužit naši vítěznou sérii. Věděli jsme, že Klatovy mají spíše bojovný a důrazný mančaft, každý zápas s takovým soupeřem bolí. Drželi jsme ale balón a kontrolovali hru, bohužel nás trápí proměňování šancí. Naštěstí se krásně trefili Martin Tušer a Ondřej Otepka. Trenéři nás na zápas perfektně připravili, nechválil bych jedince, ale celý tým. Každý jsme platný a máme svou úlohu. Pokud bych musel někoho vyzdvihnout, tak to jsou právě Ondra a Martin. Ondra je mozek týmu, Martin zajistí hrozně moc černé práce ve středu pole. Občas nás za to nenávidí, ale když se brání, první jméno, které zazní, je Tuška (smích).“

SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Hrál se bojovný zápas. Někdy bylo lepší Roudné, chvílemi zase my. Rozhodlo, že domácí proměnili dvě své gólovky, my jsme naše šance nevyužili. Podali jsme kolektivní výkon, bohužel se nám utkání nepovedlo dovést alespoň k remíze.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] (90. D. Samek [-] ) , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] , L. Holub [-] (68. D. Svoboda [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , M. Bartoš [-] (86. M. Markytán [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Dolanský [-] , M. Janda [-] , I. Vojtko [-] , A. Stetsenko [-] - J. Szedmák [-] (84. M. Marek [-] ) , P. Kotrba [-] (79. Z. Cibulka [-] ) , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , D. Tříska [-] - L. Krásný [-]

ŽK: 73. J. Píša , 84. D. Růžička - 71. M. Janda , 90. J. Rojík .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.