1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

10.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčany i počtvrté na penalty vítězné


Branky


0

Jak se střílí góly? Odpovědi byste se v utkání Sedlčan a plzeňského Petřínu nedočkali. Po devadesáti minutách stále svítilo na tabuli skóre 0:0, a tak se diváci alespoň pobavili při pokutových kopech, které opět vyšly Tatranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zelená převaha nezužitkována

První šance zápasu mezi Tatranem a Petřínem přišla po devíti minutách, když Němec rychle vhodil míč do hry Hájkovi, který uprchl po pravé straně a naservíroval ho před prázdnou bránu Sirotkovi. Toho však dostatečně ubránil soupeř a záložník Sedlčan poslal míč mimo!

 

Drtivá většina poločasu jednoznačně patřila Tatranu, jediné, co chybělo, byla branka. Blízko ní byl například Němec, kterého ale skvělým zákrokem připravil o radost gólman Pfleger. Ač dlouhé balóny na rozběhnutá sedlčanská křídla dělaly Petřínu problémy, domácím chyběla lepší finální přihrávka.

 

Místy zahrozili také Plzeňané, Capouch ale žádné větší nebezpečí hasit nemusel. Poločas plný nepřesností tak skončil za bezgólového stavu.

Škarda byl gólu nejblíže

Trenér Šach nebyl s představením svých hochů příliš spokojen, a už o poločasové přestávce sáhl ke dvojímu střídání. Ani nové tváře však nezabránily rychlému brejku hostů z 50. minuty. Bednář povedeným pasem našel Škardu, po jehož ne zrovna povedené ráně se míč otřel o břevno Capouchovy klece!

 

Chvilku poté se ke střele z hranice velkého vápna odhodlal Hartl, balón však prolétl několik decimetrů vedle tyče. Fotbal plný nepřesností pokračoval i nadále, přesto nebezpečnějším dojmem působili plzeňští hráči.

 

Pak ale domácí rychle zakombinovali a Pfleger musel na zem, aby udržel nulu. Gólman Petřína pak mohl být rád, že za pár vteřin neinkasoval po špatné domluvě s obranou, když při odkopu trefil presujícího Němce a balón zamířil mimo.

 

V 73. minutě poslal Kdolský trestný kop přímo na hlavu Dvořáka, jenž hlavičkoval jen těsně nad břevno! Za sto dvacet vteřin mohl svůj gólový účet rozšířit Brotánek, po rohovém kopu ale rozvlnil jen boční síť. Deset minut před koncem málem udeřili hosté, jenže Bednářův centr nedokázal do brány dopravit Motl.

Sedm sérií a sedlčanská radost

Na gól sedlčanští diváci čekali marně, a tak alespoň byli svědky pokutových kopů. Hned v první sérii neuspěl hostující kapitán Bednář, když trefil pouze břevno. Příležitost vrátit se do rozstřelu dal Plzeňským třetí sedlčanský exekutor Němec, který přestřelil.

 

S obrovským štěstím zahájil čtvrtou sérii Krůta – Pfleger jeho střelu vytěsnil na tyč, od níž se míč odrazil zpět do brankáře a za čáru. Základních pět pokusů oběma stranám nestačilo, a tak se muselo prodlužovat i v penaltách. Pak už stačily jen čtyři kopy a bylo hotovo. Capouch totiž vychytal Papáčka a přinesl druhý bod do sedlčanského tábora.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Záložník Michal Kdolský: „Pro nás to byl po fyzické stránce hodně těžký zápas. Petřín disponuje silnými hráči, což se o nás říct nedá. Měli jsme nějaké šance, ale i hosté spálili jednu více než stoprocentní šanci. I tak si myslím, že jsme si ten bod navíc zasloužili my. Vyzdvihl bych celou obranu, která udržela čisté konto. Jmenovitě Fandu Hofmana, který se v sestavě teprve zabydluje, ale proti Petřínu podal velmi spolehlivý výkon.“

SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Jsme spokojení. Sice jsme tutovější šanci měli asi my, ale za bod jsme rádi. Nebyli jsme horším týmem, jedeme dál. Tři zápasy za sebou bodujeme, takže se nám už lépe dýchá. Když už někoho vyzdvihnout, tak Papáčka. Od té doby, co hraje na stoperu i přes jeho výslovný nesouhlas, tak nám to klape.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - D. Němec [-] , M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , M. Hájek [-] (46. V. Lípa [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] (46. J. Čejda [-] ) , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-] (74. D. Krůta [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Škarda [-] (75. L. Chocholatý [-] ) , J. Hartl [-] (89. J. Huml [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] , J. Motl [-] (84. M. Patrovský [-] ) , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] , L. Zoubek [-]

ŽK: 45. M. Dvořák , 83. M. Kdolský - 49. L. Zoubek , 55. J. Hartl .
Hráči zápasu: F. Hofman - P. Papáček .
Počet diváků: 407. Rozhodčí: Eibl Lukáš - NĚMEC Václav, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.