Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 10:30

10.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš držela se Slavií krok jen poločas, pak kousal "Pejsek"


Branky


0

Jak v Expert tipu Marian Geňo proklamoval, tak se také stalo. Obě útočné hrozby karlovarského týmu se trefily a Slavia si dokráčela pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříšská odpověď na Geňovu trefu

V opačném rozpoložení šli do zápasu fotbalisté Karlových Varů a Dobříše. Domácí chtěli odčinit prohru v Hořovicích, Středočeši zase toužili navázat na výkon s Jankovem.

 

Úvodní seznamovací minuty žádnou obrovskou šanci nepřinesly, přesto se museli mít oba gólmani na pozoru. Cháru prověřovali hosté střelami z dálky, Šedivý proti hlavičkám Psohlavce zasahovat nemusel.

 

V 17. minutě hosté nepokryli Geňa, jehož zblokovanou střelu se do sítě nepodařilo usměrnit Hudcovi. Za chvíli už Buldoci udeřili. Centrovaný míč prodloužil Psohlavec na Mariana Geňa, který zblízka překonal Šedivého!

 

Hosté zareagovali centrem V. Šraina, ten ale nikoho ze spoluhráčů ve vápně nenašel. Po půlhodině už dopadli Dobříšští mnohem úspěšněji. Štěpán Maryška si z levé strany navedl míč na střed, před velkým vápnem se napřáhl a už jen sledoval, jak jeho projektil míří přesně k tyči!

 

Závěr poločasu přinesl ještě šanci aktivního V. Šraina, který si poradil se Samkem a střelou na přední tyč donutil Cháru k zákroku. 

Psohlavcovy góly číslo 9 a 10

Z druhého poločasu uběhly tři desítky vteřin a Karlovy Vary se opět dostaly do vedení, když se trefila i druhá útočná zbraň Martin Psohlavec! Minutu nato byl kousek před vápnem faulován Matějka a hrající kouč Rychlík se spolu s Maryškou postavili k exekuci přímému kopu. První jmenovaný ale na Cháru nevyzrál.

 

Hosté zahrozili i za dalších pár okamžiků, ve skluzu zakončoval J. Šrain, vyrovnání se však nedočkal. A tak přišel další karlovarský direkt. Na Maňákův nadýchaný centr si počkal Martin Psohlavec a hlavou překonal Šedivého!

 

Zbytek utkání si Slavia zkušeně pohlídala, a i když žádnou ze svých dalších šancí již nezužitkovala, mrzet ji to příliš nemusí. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „Nebyl jsem spokojen s naší hrou v prvním poločase, nehráli jsme podle představ. Sice jsme se dostali do vedení, ale nechali jsme Dobříš zbytečně vyrovnat. Začátek druhé půle se nám povedl, po chybě hostů jsme dali gól a za chvíli přidali třetí. Nebyl to jednoduchý zápas, se třemi body jsem spokojen. Vyzdvihl bych střelce dvou gólů Psohlavce.“




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (90. P. Kořistka [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] (90. L. Merkl [-] ) , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , R. Vokáč [-] (80. M. Novotný [-] ) , J. Kalina [-] (84. Z. Skala [-] ) , M. Pěkný [-] , J. Samek [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] - V. Šrain [-] , P. Masopust [-] (53. M. Pjaták [-] ) , J. Šrain [-] , O. Puchmajer [-] - Š. Maryška [-] , O. Matějka [-] (76. P. Junek [-] ) -

ŽK: 56. J. Hudec - 23. R. Talůžek , 54. J. Šrain , 61. O. Matějka .
Hráči zápasu: M. Psohlavec - V. Šrain .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.