Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

9.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

7.0

Persán jediným střelcem v duelu Klatov a Krumlova


Branky


0

Podruhé v řadě museli hráči Klatov skousnout porážku s jihočeským týmem. Po Soběslavi podlehli i Českému Krumlovu, kterému stačila na tři body jediná trefa. V závěru utkání byl navíc vyloučen domácí Lukeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně juda, málo fotbalu

Zápas Klatov a Českého Krumlova předpovídal úpornou bitvu o každý decimetr na hřišti a tvrdou hru od obou týmů. To se od úvodních minut duelu také potvrdilo, na nějakou větší šanci příchozí diváci čekali marně.

 

Celý první poločas probíhal ve stejném duchu. Krumlovští se přizpůsobili tvrdému fotbalu Klatov a oba týmy se soustředily především na defenzivní úkoly, než aby vyrážely do útoků a snažily se tvořit.

 

Přesto se mohlo bezgólové skóre rozseknout, jenže to by Szedmák nesměl přestřelit bránu debutujícího gólmana Kříže a na druhé straně by museli hosté lépe vyřešit rychlý protiútok.

Persánova vítězná trefa

Druhé dějství nabídlo více fotbalové krásy. Brzy po změně stran také přišla první a zároveň poslední branka utkání. Novák získal balón a krásně vyslal za klatovskou obranu Františka Persána, který využil tyč Rojíkovy brány a poslal Slavoj do vedení!

 

Západočeši se snažili se zápasem něco udělat, jenže jim nebylo přáno. Do šancí se dostali Mészáros, Pavlovič nebo střídající Krásný, který už v první půli nahradil zraněného Bezděka, do brány ale míč nedostali. Pokud už překonali Kříže, krumlovská obrana byla na brankové čáře připravena uhasit nebezpečí.

 

Klatovští tak podruhé v řadě prohráli s jihočeským týmem, navíc znovu nevstřelili ani gól. V dalším utkání budou navíc postrádat krajního beka Lukeše, jenž se nechal čtyři minuty před koncem vyloučit po druhé žluté kartě.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Fotbal to byl hlavně o soubojích, my jsme dva na prostředku hřiště prohráli a po dlouhém balónu za obranu vstřelil soupeř jediný gól zápasu. My jsme naopak spálil tři čtyři tutovky, a tak jsme prohráli.“

FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání, hráli jsme s kvalitním soupeřem. Řekl bych, že jsme si o ten gól zasloužili vyhrát, jak za šance, tak za předvedený výkon. Musím pochválit brankáře Kříže, který měl premiéru, a hned s nulou. Jinak bodujeme a bojujeme kolektivně, nemáme hvězdy, máme tým.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - VNUK Josef, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.