6:1
(3:1)
13. J. Mojdl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

10.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Mariánky demolovaly, Hořovicko vyfasovalo šestku


Branky


25. V. Kafka , 30. P. Holub , 45. J. Sadílek , 53. F. Labai , 75. P. Holub , 78. T. Kabelák - 13. J. Mojdl
0

Středočeši sice v Mariánských Lázních vedli, ale to jim nebylo nic platné. Po většinu utkání měli převahu domácí borci, kterou dokázali hned šestkrát zužitkovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočka

Pro těžký duel s Hořovickem postrádaly Mariánské Lázně Patrika Kavalíra, což bylo velké oslabení. Toho ale obstojně nahradil Lattisch a domácí do utkání vlétli. Paradoxně však z prvního protiútoku Hořovicka inkasovali, když se trefil Musa Ansuma po pasu od Nademlejnského!

 

Vedoucí trefa Hořovic Viktorii nesrazila, ba naopak. Západočeši ještě více šlápli na plyn a brzy se dočkali zasloužené odměny, ve 25. minutě vyrovnal nádhernou střelou Vladimír Kafka! Pět minut nato se domácí ujali vedení, když se prosadil hrotový útočník Petr Holub!

 

Ani za stavu 2:1 se Mariánky neuspokojily a perfektně zvládly i samotný závěr poločasu. Pár vteřin před jeho koncem se totiž trefil po rychlém brejku Jaroslav Sadílek a domácí tak šli do kabin s dvougólovým náskokem!

Viktoriánská exhibice

Hostující trenér Novotný byl logicky s výkonem svých svěřenců hrubě nespokojen a o přestávce sáhl hned k několika změnám v sestavě. I když se Hořováci dostali párkrát do náznaků šancí, už v 53. minutě prohrávali o tři góly. Čtvrtým skórujícím viktoriánem byl Francisc Labai!

 

Středočeši pochopili, že z utkání asi žádné body nezískají, a tak se u nich začala projevovat frustrace, která ústila v ostré zákroky a často rozkouskovanou hru. Ani to však nezabránilo domácí mašině, aby přijela do páté stanice. Podruhé v zápase ji tam dovedl strojvedoucí Petr Holub, jenž tentokrát zblízka dorážel míč za střídajícího brankáře Hejcmana!

 

Chvíli po něm bylo v Mariánských Lázních ještě veseleji. Na velkém vápně dostal až příliš prostoru Tomáš Kabelák a zamířil přesně k tyči! Viktoriánskou exhibici si užil také náhradní gólman Jacko-Lysák, jemuž Šmejkal přepustil místo mezi třemi tyčemi na posledních deset minut.

 

Kabelák mohl přidat další branku pár sekund nato, jenže svou kličku Hejcmanovi nedotáhl do gólového konce. Ve zbytku zápasu už jen oba týmy několikrát zahrozily, skóre ale zůstalo na poměru 6:1.

 

VIDEOSESTŘIH gólových momentů naleznete na tomto odkazu.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Báli jsme se, aby kolaps ve druhém poločase se Sedlčany neměli hráči v hlavách, snažili jsme se jim ho vyhnat. Myslím si, že se to povedlo. Z prvního protiútoku jsme dostali gól, ale pokračovali jsme ve své hře a už v prvním poločase zápas otočili. Výsledek je pro nás výborný, takovýto jsme už potřebovali, abychom si více začali věřit. Udělám výjimku a pochválil bych Lattische, který výborně nahradil Kavalíra, a střelce dvou branek Holuba. Celý tým ale odehrál velmi dobrý zápas.“

SK Hořovice
Obránce Luděk Kaufman: „Podali jsme nedůstojný divizní výkon, víc k tomu asi nemá smysl říkat.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] (78. O. Jacko-Lysák [-] ) - M. Drahorád [-] - A. Forman [-] (82. J. Dubský [-] ) , M. Lukáš [-] , F. Labai [-] (65. T. Kabelák [-] ) , P. Holub [-] , J. Lattisch [-] , J. Sadílek [-] (76. T. Šilhán [-] ) , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] (46. J. Křížek [-] ) - J. Machurka [-] , J. Kuchař [-] , J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , T. Dudla [-] (46. D. Hejcman [-] ) - V. Karvánek [-] (71. O. Bělohlávek [-] ) , J. Mach [-] (59. R. Hajdarevič [-] ) , J. Mojdl [-] - M. Ansuma [-] , M. Nademlejnský [-] (46. D. Klimeš [-] ) -

ŽK: 31. J. Sadílek , 50. M. Kravar - 35. M. Ansuma , 52. J. Bežó , 54. J. Mojdl , 69. V. Karvánek .
Hráči zápasu: J. Lattisch , P. Holub .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: GUNITŠ Patrik - STARÝ Dominik, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.