P. Holub 37.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

9.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran otočil duel v Mariánských Lázních a vyšplhal se už na druhé místo


Branky


0

Dvakrát během pěti minut ve druhém poločase překonali hosté Šmejakla v bráně Viktorie a rázem se dostali do vedení, které také udrželi. Znovu se prosadil nezastavitelný Brotánek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viktoriánský tlak

Viktorka přivítala na svém hřišti rozjeté Sedlčany, které v posledních dvou zápasech nasázely celkem deset gólů – po bůru schytaly Karlovy Vary i Doubravka. Pro utkání na Chebsku se však Tatran musel obejít bez důležité součástky své sestavy, chyběl tvořivý záložník a specialista na standardní situace Kdolský.

 

A na předváděné hře Středočechů se absence Kdolského podepsala více, než by si přáli. V prvním poločase Mariánské Lázně jasně dominovaly, měly velkou územní převahu a bombardovaly Capoucha v sedlčanské bráně jedním pokusem za druhým.

 

Jenže střelecká impotence Lázeňských byla více než patrná, nejprve Kavalír neuspěl sám před gólmanem Tatranu, pak se za hlavu musel chytat i Kravar. A když po rohovém kopu hlavičkoval osamocený Lukáš na zadní tyči opět jen do Capoucha, vypadalo to, že přijde trest.

 

To také mohl, Sedlčanští se totiž dostali do pěkných dvou brejkových šancí. Ani z nich se však neurodilo. Nejprve z brankové čáry vykopával jeden z domácích beků, o pár minut později se ukázal skvělým zákrokem Šmejkal. Gólový půst ukončil ve 37. minutě domácí útočník Holub. Kravar vyvezl míč a krásnou uličkou oslovil Petra Holuba, který prostřelil Capoucha pokusem na přední tyč!

Domácí ustoupili, Tatran nastoupil

Po změně stran se domácí příznivci ptali, kde zůstalo jejich mužstvo. Viktoria totiž absolutně vypadla ze své role, dovolila Sedlčanům brouzdat po své polovině a číhat u vápna, vzdala se důslednosti a napadání, které ji zdobily v prvním poločase.

 

Zákonitě přišel trest. Po hodině hry si na rohový kop vyskočil (kdo jiný než) Lukáš Brotánek a svým osmým gólem v sezóně srovnal! Ani to však Mariánkám nestačilo k probuzení. Uběhlo pět minut a na konci rychlého brejku stál Michael Dvořák!

 

Domácí sice v závěru utkání svého soupeře přišpendlili do vápna, jenže žádnou z pološancí už nevyužili. Zápas dvou poločasů tak zvládl Tatran a těší se z druhého místa Divize A.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Byl to zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme hráli, co jsme si řekli, nechtěli jsme dát soupeři prostor, tlačili jsme se do šancí. Využili jsme však pouze jednu z nich. Ve druhém poločase jsme dali hostům více prostoru, ti toho využili a potrestali nás. Byl to od nás nevýrazný výkon, dali jsme jen jeden gól, to je prostě málo.“

TJ Tatran Sedlčany
Záložník Luboš Soldát: „Fotbal to nebyl úplně koukatelný, byl hodně o osobních soubojích. V těch jsme úplně nepropadlo, ale po několika našich šancích v prvním poločase jsme inkasovali lacinou branku po nedůsledném odkopu. Ve druhém poločase jsme byli nucení provést dvě změny v sestavě kvůli zraněním. Tím přišla na hřiště zkušenost v podobě dvou našich hroťáků. Z rohu se nám podařilo vyrovnat a po jedné z brejkových situací jsme nakonec zápas otočili. Několikrát nás zachránil brankář Capouch, který byl naším nejlepším hráčem.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - A. Forman [-] (78. T. Šilhán [-] ) , M. Lukáš [-] , P. Holub [-] (72. T. Kabelák [-] ) , J. Lattisch [-] (60. F. Labai [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] (86. K. Maule [-] ) , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] (46. P. Haas [-] ) , M. Hájek [-] , J. Dvořák [-] , P. Lípa [-] , F. Hofman [-] , J. Vystyd [-] (59. R. Kvěch [-] )

ŽK: 50. J. Lattisch , 75. M. Kravar - 67. P. Lípa , 75. P. Haas , 87. L. Soldát .
Hráči zápasu: P. Capouch .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, ŠTĚRBA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.