Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovničtí vyučovali, hosté z Dobříše dostali pětku


Branky


0

Pět různých střelců, pětinásobná radost pro rakovnický SK. Ten si bez větších problémů poradil se středočeským soupeřem z Dobříše, který hrál více než hodinu v deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený poločas SKR

Do zápasu vstoupily oba týmy opatrně. K vidění bylo hodně nakopávaných balónů, a tudíž i hodně soubojů. Ve 20. minutě zahrával Sklenka rohový kop, který odvrátil hráč na přední tyči na L. Dratvu. Ten přiťukl míč Sklenkovi a jeho centr na zadní tyč si našel kapitán Jan Severin, jenž se prosadil přes bránícího hráče hlavou - 1:0!

 

Další branka padla opět po standardní situaci, když ze strany zahrával opět Sklenka volný přímý kop, který po následném menším závaru vyrážel brankář Šedivý na Pucholta. Ten svou střelou obranný val nepropálil, ale míč se odrazil na hranici vápna na Štěpána Spala a ten trefil volné místo mezi všemi hráči a navýšil vedení - 2:0!

 

Třetí brance do kabiny předcházel opět přímý kop ze strany po faulu na M. Schwendta a opět rozehra Sklenky. Jeho centrovaný míč si našel ve výskoku Jakub Krupička a lehkou tečí poslal míč pod břevno - 3:0! V tu dobu už na hřišti chyběl hostující Krůta, když těsně před odehranou půlhodinou uviděl už druhou žlutou kartu.

Domácí navýšili vedení na konečného bůra

Gólový vstup do druhého poločasu měl na starost Sklenka, který se prezentoval krásnou trefou. M. Schwendt prošel po lajně přes bránícího hráče a přízemní centr propadl až k L. Dratvovi, který nezmatkoval, našel Jakuba Sklenku za vápnem a ten z kroku poslal míč technickou střelou do šibenice - 4:0!

 

Poslední gólový zápis přišel v 71. minutě z kopačky M. Schwendta. Z půli hřiště centroval L. Dratva do vápna, hostující kapitán Talůžek hlavičkoval jen za sebe, kde se k míči dostal Matěj Schwendt a z otočky prostřelil Šedivého - 5:0!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Záložník Štěpán Spal: "Ze začátku mi přišlo, že jsme jak my, tak i soupeř, hráli až moc opatrně. To platilo do prvního gólu, neboť před tím se hodně nakopávaly balony a bylo k vidění dost soubojů. Od prvního gólu jsme se uklidnili, začali kombinovat a soupeře jsme přehrávali. Měli jsme častěji míč na svých kopačkách a po druhém gólu jsme získali ještě více jistoty a nebáli jsme se kombinovat už od Kabeleho. Za první půli jsme měli k dispozici hodně standartních situací, ze kterých se dala ohrozit branka soupeře, což se také potvrdilo. V podstatě všechny góly v první půli byly po standartní situaci. Do druhé půle jsme vstoupili opatrně, ale stále jsme drželi míč častěji než soupeř. Kombinovali jsme převážně na své polovině a nikam se nehnali. Podařilo se nám přidat další dva góly a utkání jsme dokázali dovést do vítězného konce."




Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - R. Hamouz [-] (84. P. Faigl [-] ) , M. Schwendt [-] , Š. Spal [-] (63. C. Nwogu [-] ) , P. Besta [-] , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] (73. J. Čech [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , L. Dratva [-] , J. Krupička [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , R. Talůžek [-] (73. D. Pokorný [-] ) , J. Rychlík [-] , M. Krůta [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] , P. Masopust [-] , J. Šrain [-] - Š. Maryška [-] (70. M. Pjaták [-] ) , F. Dort [-] (46. O. Puchmajer [-] ) -

ŽK: 27. M. Krůta , 85. P. Masopust . ČK: 29. M. Krůta .
Hráči zápasu: J. Severin .
Počet diváků: 221. Rozhodčí: Milner Michal - ŘEHÁČEK Lubomír, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.