1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šimáně vystřelil Petřínu výhru v poslední vteřině


Branky


0

Bojovné, tvrdé a pro oko diváka velmi nudné utkání sehráli hráči Petřína a Roudného. Šancí se v devadesáti minutách urodilo poskrovnu, za pět minut dvanáct ale rozhodl střídající Zdeněk Šimáně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už se hraje?

Plzeňský tým přivítal rozjeté Roudné a po neuspokojivých výsledcích v minulých týdnech potřeboval nutně bodovat. Nemohl však počítat se službami záložníka Bendla, který si odpykával trest za červenou kartu.

 

První poločas nabídl spíš tvrdý boj mezi vápny než pěkné akce a příležitosti ke skórování. Oba celky si byly vědomy důležitosti zápasu, a tak nechyběly ani ostřejší zákroky a žluté karty. Hvizd hlavního sudího Krejsy, kterým poslal hráče do kabin, byl tak spíše vysvobozením nejen pro všechny aktéry, ale také diváky.

Z nuly na sto za jednadevadesát minut

Po změně stran se probudilo především domácí mužstvo, které několikrát zaměstnalo Hřebejka v bráně malšanů. Plzeňané spoléhali i na standardní situace, jenže neměli správně seřízená mířidla.

 

Ke konci utkání Petřín vypadl ze hry a dělala mu problém jakákoliv kombinace. Přesto se jednou dostal do zakončení, když Motl vypálil vysoko nad bránu. Ač byli Jihočeši na hřišti lepší, jejich převaha platila pouze pro střed pole, už před domácím vápnem byli podobně bezzubí jako jejich soupeř na opačné straně.

 

To neplatilo v 86. minutě, kdy se do zakončení dostal O. Otepka, šajtlí však poslal míč nad Plegerovu klec. Oba trenéři už skládali v hlavě pětici exekutorů na penalty, když využil zaváhání roudenské defenzivy střídající Zdeněk Šimáně, píchnul míč nad padajícím Hřebejkem a v posledních vteřinách zápasu rozhodl o výhře Petřína!



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Jsme šťastní, dali jsme gól v poslední vteřině. Zápas byl vyrovnaný, tušili jsme, že rozhodne první branka. Tři body jsou pro nás super. Petr Papáček odehrál první zápas na stoperu a zvládl to s bravurou.“




Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] (90. P. Hrabačka [-] ) - P. Bednář [-] , A. Heller [-] (68. L. Chocholatý [-] ) , P. Škarda [-] (76. Z. Šimáně [-] ) , J. Motl [-] (85. T. Navrátil [-] ) , V. Lisý [-] , M. Vohrna [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] , L. Zoubek [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] (85. D. Svoboda [-] ) , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] , M. Bartoš [-] (76. D. Samek [-] ) , L. Holub [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , M. Tušer [-]

ŽK: 8. M. Vohrna , 38. J. Šulc , 78. P. Papáček - 34. M. Tušer , 90. D. Svoboda .
Hráči zápasu: Z. Šimáně , P. Papáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krejsa Josef - LEŠKA Martin, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.