FOTO: Za čtyři góly venku jsme si výhru zasloužili, říká klatovský trenér Dejmek


Branky


0

Divoký zápas a celkem sedm gólů viděli dobříšští diváci, kterým se kromě místních svěřenců představili hráči Klatov. Domácím nestačily ani dva Maryškovy góly, stejnou porci branek nastřílel i klatovský Krásný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plodná klatovská desetiminutovka

Dobříšští začali zápas ve velkém stylu. Hned v úvodu vystrašil klatovského gólmana Procházka střelou těsně nad branku, ani další pokus J. Šraina se do branky nevešel. Přímý volný kop Dorta vytáhl brankář Rojík. V 10. minutě kombinační akci Dorta s J. Šrainem zakončil pohotovou střelou Štěpán Maryška a domácí vedli.

 

Hosté však začali hrozit rychlými brejky zvláště po levé straně a v 19. minutě Szedmák našel před bránou zcela volného Lukáše Krásného a ten bez problému vyrovnal. Dobříšští se pak mohli opět ujmout vedení, avšak Masopust střílel nepřesně. Vzápětí na druhé straně centroval opět Szedmák a znovu volný Lukáš Krásný přidal ve 26. minutě druhý gól hostů. Po rohovém kopu Klatov brankář Šedivý vyrazil hlavičku Mészárose a se štěstím i dorážku dalšího hráče.

 

O chvíli později po dlouhém nákopu prohrál Šedivý souboj s Lukášem Bezděkem, jenž došel s míčem až do brány. Domácí se poté snažili těžit ze svého tlaku, a výsledkem byl kontaktní gól Štěpána Maryšky, který netradičně hlavou poslal do brány centr Procházky. Před koncem první půle pak Rojík zlikvidoval střelecký pokus Masopusta.

Diviš pojistil výhru Západočechů

Ve druhé půli čekala slušná návštěva diváků na vyrovnání. Hned v úvodu neproměnil Maryška svůj únik, když nastřelil gólmana, centr Šraina odvrátil Lukeš na rohový kop a centr Procházky tentokráte Maryška nezužitkoval. Domácí dál měli převahu, ale šance nepřicházely.

 

Naopak únik Szedmáka řešil Talůžek faulem. V závěru utkání vrhli dobříšští hráči všechny síly do útoku. Po autovém vhozu Maryšky Talůžek přestřelil, Pokorný hlavou těsně minul branku a v největší šanci prostřelil Procházka brankáře, ale obránce stačil míč vykopnout. Následovala série rohových kopů, po které Maryškovu střelu Rojík vyrazil na další roh a střela Masopusta bránu minula.

 

Dvě minuty před koncem prostrčil střídající Cibulka míč na Františka Diviše a ten z úhlu vsítil čtvrtou branku hostů. V nastaveném čase po Dortově trestném kopu dorazil míč do branky Jan Šrain a vzápětí rozhodčí utkání ukončil.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér Jiří Rychlík: „Že jsme během deseti minut obdrželi tři branky, je mementem pro další zápasy. Nemůžeme nechávat před bránou zcela volné hráče. Nemáme takový tým, abychom dokázali zlikvidovat dvoubrankovou ztrátu. Doufejme, že to bude poučením pro další zápasy. Za týden jedeme dál.“

SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Začali jsme trochu těžkopádně a soupeř toho využil. Postupem času jsme se dostali více do hry a výsledkem byly tři góly. Druhou půli jsme se víceméně bránili, ztráceli jsme balóny, soupeř stupňoval tlak. Povedl se nám ale jeden brejk, ten rozhodl. V závěru gól domácích už nic neřešil. Herně jsme měli první poločas, Dobříš druhý. Když jsme dali čtyři góly venku, tak jsme si tři body zasloužili. Podržel nás Rojík v bráně hlavně na konci, výborně zahráli Meszáros a Szedmák.“



Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dobrý Jan - MUSIL Jiří, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.