1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:00

7.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov v Mariánkách neuspěl, rozhodl Kavalír


Branky


0

Cestou na utkání do dalekých Mariánských Lázní řešili fotbalisté Jankova problémy s porouchaným autobusem. Naštěstí jeli s dostatečným předstihem a zhruba hodinové zdržení nemělo vliv na tradiční předzápasovou přípravu. Po vyrovnané první půli se však Jihočeši nechali po změně stran zatlačit a gólem dvanáct minut před koncem nezískali ani bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroneislovi chyběly centimetry

A že k němu nebylo daleko. V první půli nastřelil Kroneisl břevno, v 89. minutě měl na kopačce vyrovnání Sedlic, avšak ani on nedokázal skórovat. Ofenzivní činnost Jankova je momentálně na divizní kvalitu podprůměrná, a pakliže to svěřenci Ivo Čecha nezlepší, budou mít obrovské potíže. Po sedmém kole okupují sestupové příčky.

 

Utkání začalo spíše opatrněji. Oba celky věděly, že pro úspěch ve vzájemném duelu bude důležité neinkasovat. První seznamovací střelecký pokus měl na svědomí domácí Holub, jehož nepříjemnou střelu Pavelec zneškodnil.

 

Na druhé straně Jankov zahrozil poprvé ve 13. minutě po Zajícově centru a Bürgerově zakončení v pádu. Další nadějná příležitost pro hosty přišla o pět minut později, když Zajícův rohový kop proletěl pokutovým územím až k Šebelkovi, jenž vypálil z voleje, avšak také nad branku Šmejkala. Stav střeleckých pokusů vyrovnal ve 26. minutě tvrdě pálící Kavalír, který řádně vyprášil Pavelcovi rukavice.

 

Ovšem blíže k vedoucí trefě byli Jihočeši. Ve 35. minutě se rozehrávky přímého kopu ujal Kroneisl a předvedl krásnou střelu přes zeď, jež se od břevna odrazila na brankovou čáru a následně ven z brány. Jankovu chybělo pár centimetrů, první poločas vyrovnaného zápasu gól nepřinesl.

Kavalír vystřelil tři body pro Viktorku

Druhý poločas odehráli mnohem lépe fotbalisté Viktorie. Od úvodu zvýšili pohyb a vytvářeli si i šance. Jenže v hostující brance doslova čaroval Pavelec. Ve 49. minutě si smlsnul proti tutovce Drahoráda, o dvě minuty později vyrazil tvrdou střelu Kabeláka z úhlu. Neskutečně Pavelec podržel svůj tým také v 57. minutě, kdy parádními zákroky vychytal domácí střelce dvakrát z bezprostřední blízkosti během několika málo vteřin.

 

Když v 69. minutě proletěla nebezpečná střela Kravara kolem šibenice, akcie Jankova na bodový zisk dostávaly reálnější obrysy. Jenže přišla 78. minuta, pěkná akce domácích na pravé straně vyšperkovaná přesnou přihrávkou do pokutového území, kam si naběhl Patrik Kavalír a zblízka vstřelil první gól utkání - 1:0!

 

První a zároveň jediný, ovšem nemuselo to tak být. V 89. minutě si totiž Jankov vytvořil obrovskou příležitost k vyrovnání, když po rychlém protiútoku Bürgera s Loškem dostal míč na malé vápno Sedlic, jenže mu kulatý nesmysl lehce poskočil a jankovský útočník ho poslal zhruba metr nad domácí branku. Viktoria odehrála skvělý druhý poločas. V tomto ohledu si vyhrát zasloužila.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „První poločas jsme prospali. Nehráli jsme dobře, náš výkon byl matný. Můžeme být rádi, že skončil 0:0, i když nebyly šance ani na jedné straně. O přestávce jsme si řekli, že tudy cesta nevede, chtěli jsme přidat na pohybu a agresivitě. Myslím si, že druhá půle byla z naší strany velice dobrá, mohli jsme dát tři, čtyři góly. Závěr byl nervózní, protože jsme nepřidali pojistku. Dobře pracoval Petr Holub na hrotu, ale druhou půli zvládlo celé mužstvo.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „V celku vyrovnané první půli jsme byli blízko vedení, když Mára Kroneisl z přímého kopu orazítkoval břevno. Po změně stran jsme se nechali zatlačit, několikrát nás neskutečně podržel Aleš Pavelec, ale v 78. minutě jsme už kapitulovali. V závěru měl vyrovnání na noze Patrik Sedlic, bohužel přestřelil...“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - A. Forman [-] , M. Lukáš [-] , F. Labai [-] (46. T. Kabelák [-] ) , P. Holub [-] (86. T. Šilhán [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] (90. J. Dubský [-] ) , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

SK Jankov
A. Pavelec [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Kroneisl [-] , J. Zajíc [-] - J. Šebelka [-] , M. Kollár [-] , D. Maršán [-] (88. D. Mensah [-] ) , V. Bürger [-] - S. Armah [-] (72. P. Beránek [-] ) , P. Sedlic [-]

ŽK: 57. M. Drahorád , 78. T. Šilhán - 55. D. Maršán , 78. A. Pavelec , 82. F. Lošek . ČK: 90. T. Šilhán .
Hráči zápasu: P. Holub .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - HODEK Jakub, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.