4:1
(1:0)
46. J. Motl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:30

7.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov si poradil s Petřínem a ukončil sérii porážek


Branky


35. J. Wagner , 61. M. Dudák , 70. J. Wagner , 88. M. Babka - 46. J. Motl
0

Po více než měsíci hráči Slavoje poznali, jak chutná vítězství. K němu je dovedli dvougólový Wagner a produktivní stopeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání, šance však jen na jedné straně

Zápas o šest bodů. Tak by se dal charakterizovat duel celků, kterým se v posledních týdnech vůbec nedaří. Slavoj prohrál už čtyřikrát v řadě, stejně dlouhou dobu čeká na vítězství i Petřín.

 

Do první větší šance se dostalo domácí mužstvo, když se na malém vápně odrazil míč k Beránkovi. Krumlovský kapitán mířil placírkou k tyči, Pfleger ale míč nohou vykopl mimo. Po včasném výběhu gólmana Hňupa a rychlém založení brejku se ve 14. minutě dral do zakončení Persán, ale i nadále svítilo na tabuli skóre 0:0.

 

Pro krumlovského brankáře se jednalo o jeden z posledních momentů v zápase, protože po necelých dvaceti odehraných minutách musel pro zranění odstoupit. Velká příležitost se za chvíli naskytla slavojákům, jenže Kabele z přímého kopu trefil jen zeď.

 

Jihočeši byli velmi blízko gólu ve 27. minutě, když Novák utekl svým pronásledovatelům v červeném a přihrál pod sebe Kabelemu. Jeho pokus však zastavila tyč Pflegerovy klece! A tak se domácí obránce musel angažovat jako asistent. Z trestného kopu poslal míč přesně na hlavu nabíhajícího Jakuba Wagnera, jenž poslal míč do sítě!

Bendlova hořká tečka

Do druhého dějství vkročili Plzeňané bravurně. Bendl krásnou přihrávkou do „uličky“ našel Jiřího Motla, který udržel chladnou hlavu a podél brankáře Votýpky srovnal na 1:1! Jihočeši odpověděli Babkovým pokusem mířícím těsně vedle.

 

Slavojáci si vzali zpět vedení po hodině hry, když se ve skrumáži po rohovém kopu dostal k míči Martin Dudák a překonal Pflegera! Za chvíli mohl domácí radost navýšit Sláma, hostujícího gólmana ale nepřekonal.

 

Plzeňáci se nepoučili, a tak přišel další trest. Na Kabeleho trestný kop si naskočil Jakub Wagner a vstřelil svou druhou branku zápasu! Hráči v červených dresech v závěru otevřeli obranu a snažili se zkorigovat skóre, čehož využil Matyáš Babka, který prchl všem svým pronásledovatelům a tvrdou střelou překonal Pflegera!

 

Poté se nechal zbytečně vyloučit hostující tvořivý záložník Bendl, když dostal druhou žlutou kartu za zakopnutí míče v přerušené hře a bude Petřínu chybět v důležitém zápase s Roudným.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Je to u nás o gólech. Když je dáme, bodujeme. A když ne, tak prohráváme. Vždy uděláme nějakou chybu, tentokrát jsme jich naštěstí udělali méně. Ze standardek jsme rozhodli utkání.“

SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Prohráli jsme zaslouženě. Když dostanete tři góly ze standardek, nemůžete pomýšlet na body. Úroveň zápasu celkově nebyla nějak slavná, ale tři góly ze standardek, to je strašné.“



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] (19. M. Votýpka [-] ) - M. Svoboda [-] , M. Dudák [-] , J. Sláma [-] (84. M. Neckář [-] ) , J. Zatloukal [-] , F. Persán [-] (87. L. Hofmann [-] ) , M. Babka [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (61. M. Kroupa [-] ) , J. Kabele [-] , J. Wagner [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Škarda [-] , J. Motl [-] , V. Lisý [-] , J. Hartl [-] , M. Vohrna [-] (70. J. Mašek [-] ) , P. Bendl [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] (80. M. Kordík [-] ) , L. Zoubek [-] (70. M. Hejnal [-] )

ŽK: 42. J. Wagner , 82. M. Svoboda - 51. P. Bendl , 54. J. Motl . ČK: 88. P. Bendl .
Hráči zápasu: J. Wagner , M. Dudák , J. Kabele .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - RAPLÍK Lukáš, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.