Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci v Sedlčanech se nenudili, s výsledkem ale spokojeni nebyli


Branky


21. L. Brotánek (p.) , 74. D. Němec , 83. L. Brotánek - 44. O. Otepka , 45. L. Holub , 66. D. Růžička , 76. J. Píša
0

Sedm gólů padlo v nedělním utkání Sedlčan s Roudným. Přetahovanou nakonec zvládli šťastnější hosté a připsali si velmi dlůežité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do šatny

Velmi slabým fotbalem se především v prvním poločase ukázali hráči Tatranu, kterým se do cesty připravil mladý roudenský tým. Přesto šli do vedení právě domácí, když byl ve vápně faulován Hájek a Lukáš Brotánek proměnil pokutový kop.

 

Ještě do konce poločasu stačilo Roudné skóre otočit. Oba góly si nechalo na rozmezí šedesáti sekund! Nejprve se ve 44. minutě trefil po rohovém kopu Ondřej Otepka i díky Hofmanově teči, aby uteklo pár vteřin a další gól do sedlčanské kabiny přibalil Lukáš Holub přesnou hlavičkou.

Druhá Brotánkova penalta neúspěšná

Do druhého dějství vkročili domácí hrubkou stopera Brotánka, kterou dokázal napravit gólman Capouch. V 66. minutě už byl však i on bezmocný. Lobovaný míč se od břevna odrazil zpět do vápna, kde ho nikdo z hráčů v zeleném neodkopl do bezpečných vod, a tak si v klidu přiběhl David Růžička a poslal malšany do dvougólového vedení!

 

Za osm minut vykřesalo sedlčanské mužstvo naději, když Repetný vyslal do brejku Dominika Němce a domácí střelec se nezmýlil. Dlouho se však Středočeši neradovali, po trestném kopu se totiž zblízka prosadil hostující kapitán Jakub Píša!

 

V 80. minutě dostaly Sedlčany k dispozici další penaltu, ač se dle názoru hlavního sudího faulující brankář Roudného Hřebejk velmi zlobil. Brotánek ale jeho rozhořčení zkrotil, když si s penaltou neporadil vůbec dobře a Hřebejk ho vychytal!

 

Své zaváhání napravil stoper Tatranu o tři minut později, s Matouškovou střelou si Hřebejk poradil, na dorážku Lukáše Brotánka byl už ale krátký. Blízko vyrovnání byl Lípa, jehož hlavička směřovala do šibenice, ale roudenská obrana ji s vypětím všech sil vytěsnila mimo.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Vedoucí mužstva Jiří Voráček (pro oficiální web klubu TJ Tatran Sedlčany): „Předvedli jsme mizerný výkon a zaslouženě prohráli. Každý si myslel, že musí zůstat body doma, když k nám jede soupeř, který se nachází na posledním místě. A to si asi mysleli i naši hráči, že se soupeř porazí sám. A tak, i přes důrazné varování trenérem, k zápasu přistoupili laxně. Zbytečná ztráta bodů znamená, že místo posunu na třetí místo jsme se propadli na deváté a v tabulce pravdy jsme přišli o tři body získané venku. Pravdou je, že i takové zápasy přijdou. Ano, prohrát se může, ale musí být vidět snaha a bojovnost, a to tam tentokrát úplně nebylo. Další obrovský problém je s nedostatkem hráčů, když pro zranění, práci, či dovolenou chybělo hned šest hráčů (Glogar, J. Čejda, Vystyd, Haas, Krůta a Senft). Chválím diváky, kteří se snažili vyprovokovat naše hráče k lepšímu výkonu.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - D. Němec [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] (83. L. Matoušek [-] ) , M. Hájek [-] (58. M. Sirotek [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - P. Kössl [-] , L. Holub [-] , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] , M. Bartoš [-] (59. D. Svoboda [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , L. Vávra [-] (89. D. Samek [-] )

ŽK: 33. M. Hájek , 73. F. Hofman - 18. L. Holub , 21. M. Otepka , 27. P. Kössl , 54. O. Otepka , 68. M. Tušer , 78. T. Hřebejk , 90. D. Samek .
Hráči zápasu: O. Otepka , J. Píša .
Počet diváků: 267. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MACHÝČEK Lukáš, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.