Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buldoci úřadovali v Klatovech, Kalina má znovu rozhodující trefu


Branky


0

Minulé kolo vsítil jedinou branku v zápase s Aritmou, tentokrát se prosadil dokonce dvakrát. Jan Kalina má zkrátka formu! V Klatovech ho doplnili ještě Psohlavec s Hudcem a Slavia si ze západočeského města odváží jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Buldočí převaha

Hraje se o poznání lépe, když v utkání proměníte hned svou první šanci. Své by mohli vyprávět karlovarští Buldoci, kteří v Klatovech vedli už od 4. minuty. Po centru kapitána Geňa se prosadil střelec Martin Psohlavec a brankář Rojík musel lovit míč ze své sítě!

 

Domácí se nemohli dostat do správného tempa a po celou první půli tahali za kratší konec. Ve 35. minutě navíc podruhé inkasovali, když utekl Jan Kalina a svůj samostatný úprk zakončil úspěšně! To však nemuselo být z prvního dějství vše. Těsně před koncem totiž domácí nastřelili hlavou tyč, následný brejk pak nezakončil Vokáč tak, jak si asi sám představoval.

Kalinova druhá trefa

Do druhého poločasu vstoupili Karlovarští úplně stejně jako do toho prvního. Ve 49. minutě se totiž znovu ukázal krajní záložník Jan Kalina, když svou individuální akci zakončil nejlépe, jak mohl – třetí brankou v síti Rojíka!

 

Gólem na 0:3 se hostující celek uklidnil, což se na něm projevilo negativně, jeho aktivita totiž opadla. Toho dokonale využili Klatováci po hodině hry, když se po standardní situaci trefil Lukáš Krásný! Více už však Slavia svému soupeři nepovolila, vrátila se k předchozí hře a na hřišti kralovala.

 

Necelých deset minut před koncem pak stanovil konečnou podobu skóre záložník Josef Hudec, kterému předložil míč velmi dobře hrající Psohlavec! Po Hořovicku jsou tak Karlovy Vary druhým týmem, který proťal dvoucifernou pásku na svém bodovém kontě.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Soupeř byl lepší. Využil šance, které jsme mu nabídli. Chybovali jsme, Karlovy Vary vyhrály zaslouženě.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „První poločas byl z naší strany herně podařený, naše vedení bylo zasloužené. Na začátku druhého poločasu jsme přidali další branku, pak už naše hra tak kvalitní nebyla. Podařilo se nám ale zápas dotáhnout do vítězného konce, kluci si zaslouží pochvalu. Vyčníval střelec dvou gólů Kalina, vepředu odvedl tradičně hodně práce Psohlavec, vzadu si vedl dobře, co se týče organizace hry, Staněk.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , J. Szedmák [-] , P. Kotrba [-] (50. D. Dolanský [-] ) , F. Diviš [-] , I. Vojtko [-] (18. D. Pavlovič [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , L. Krásný [-] , D. Tříska [-] , Z. Cibulka [-] (73. V. Kaas [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (83. Z. Skala [-] ) , J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] (90. L. Merkl [-] ) , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , R. Vokáč [-] , J. Kalina [-] (67. M. Királyi [-] ) , M. Pěkný [-] , P. Kořistka [-] (86. J. Samek [-] )

ŽK: 57. D. Dolanský , 61. D. Tříska - 44. P. Maňák , 78. J. Chára .
Hráči zápasu: J. Staněk , M. Psohlavec , J. Kalina .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hrkal Václav - TESAŘ Tomáš, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.