0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hořovicko vyválčilo v Přešticích vítězství


Branky


0

Jediná branka padla v duelu dvou nových týmů soutěže. Ve dvacáté minutě se prosadil africký útočník Ansuma a vystřelil Hořovicku další tři body. Domácí se ve druhém poločase urputně pokoušeli o vyrovnání, recept na překonání středočeského obranného valu však nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslavný taneček nechyběl

Přeštice v minulém kole dokázaly zvítězit na hřišti Mariánských Lázní, tentokrát je ale čekal ještě těžší úkol – vyzvaly totiž silné Hořovicko. Do utkání vstoupil západočeský celek nebojácně a v 5. minutě si vypracoval nadějnou šanci ke skórování. Sýkora se dostal přes Machurku a poslal ostrý centr nabíhajícímu Blahoudkovi, tomu však chyběl půlkrok, aby zasunul míč do prázdné brány!

 

Hosté odpověděli Ansumou, který vyhrál hlavičku pro Grafa a nabídku pravého krajního beka odvrátili Přeštičtí na rohový kop. Po signálu střílel z dálky stoper Kaufman a napálil břevno za Šampalíkem! Uplynulo jen pár vteřin, z levé strany se napřáhl Mach a znovu dunělo břevno!

 

Ve 20. minutě už obranná tvrz Přeštic padla. Trefil se hostující kanonýr Musa Ansuma a, jako již tradičně, svůj gól oslavil lehkým tanečkem! Chvíli poté našel Šubert nabíhajícího Macha, jehož střelu k bližší tyči pěkně vytáhl Šampalík. Následný roh ubránili domácí snad i silou vůle.

 

Západočeši nebyli tak nebezpeční jako Hořovicko, ale přesto si vypracovali několik zajímavých příležitostí. V jedné z nich se ocitl Strejček, jenže při zakončení zklamal. Na druhé straně zase Šampalíka nepřekonal ghanský forvard Ansuma.

Platonický tlak bez gólovek

Domácí se snažili zkraje druhého dějství o vyrovnání, na Hejcmana si ale nepřišli. Stejně jako v utkání s Petřínem Plzeň i v tomto zápase Hořovicko jako by po změně stran vypnulo nebo alespoň zařadilo nižší rychlostní stupeň. Přeštice byly nastěhovány u vápna Středočechů a čekaly na mezírku v obraně hostů.

 

Rozhodnout zápas mohl z rychlého brejku Ansuma, jenže pod nátlakem bránícího fotbalisty ve žlutočerném se nedokázal dostat k pořádnému zakončení. Závěrečné minuty strávili Západočeši v blízkosti Hejcmanovy klece, ale ani z poslední standardky, na kterou šel do vápna i gólman Šampalík, kýžený gól nevytěžili.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „Po zápase jsme trochu smutní. S Hořovickem jsme na bod určitě měli. Bohužel to po utkání s ním říkají skoro všichni soupeři, ale pravda je taková, že Hořovicko má jedenáct bodů, takže někde něco dělá lépe než ostatní. Podali jsme týmový výkon bez individualit, všichni hráli dobře.“

SK Hořovice
Obránce Luděk Kaufman: „Byl to zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme byli jasně lepší, trefili jsme tyč, břevno, dali jsme gól. Myslím si, že jsme měli první půli pod kontrolou. Do druhého poločasu jsme nastoupili hodně vlažně a nebyl z naší strany dobrý. Dostali jsme se pod tlak, ale dokázali jsme to dotáhnout do vítězného konce. Ke třem bodům jsme se protrápili.“



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - V. Lecjaks [-] , V. Zelenka [-] (66. V. Fiala [-] ) , J. Duchek [-] - P. Bešta [-] (79. P. Lambor [-] ) , T. Přibáň [-] , Z. Sýkora [-] , I. Blahoudek [-] (86. M. Zdeněk [-] ) , J. Bešta [-] (66. Z. Štěpán [-] ) , J. Hrdlička [-] - M. Strejček [-]

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - J. Machurka [-] , L. Kaufman [-] , R. Graf [-] (87. J. Křížek [-] ) , T. Dudla [-] , J. Šubert [-] - J. Mach [-] (86. O. Bělohlávek [-] ) , R. Hajdarevič [-] (60. M. Pelikán [-] ) , V. Karvánek [-] (90. T. Křikava [-] ) - M. Nademlejnský [-] (60. D. Klimeš [-] ) , M. Ansuma [-]

ŽK: 60. I. Blahoudek - 83. V. Karvánek , 89. D. Klimeš .
Hráči zápasu: L. Kaufman .
Počet diváků: 209. Rozhodčí: Jati David - ŠTĚRBA Martin, ŠTĚRBA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.