Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vokovická přestřelka pro Mariánky


Branky


0

Pět gólů si přichystali fotbalisté Aritmy a Viktorie pro necelých sto dvacet příchozích diváků. Domácí po celé utkání dotahovali nepříznivé skóre, na kýženou třetí branku jim už ale nezbyl čas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duněly tyče a břevna

Pražané toužili vylepšit své dosavadní účinkování v sezóně, místo toho ale přišla třetí porážka ze čtyř utkání. Přitom začátek zápasu patřil právě Vokovickým. Ti se usadili na polovině Mariánských Lázní a vytvořili si i několik šancí, jenže neúspěšně zakončených.

 

Do vedení se ale dostal tým z Karlovarského kraje. Po jednoduché kombinaci vyplaval úplně volný Tomáš Kabelák, který si to po straně naštrádoval vstříc brankáři Rondzikovi a křížnou střelou ho překonal! Po vyrovnání následně volala Turbákova šance po centru Junka, místo střely z první však volil domácí záložník zpracování, čímž přišel o nadějnou pozici. Za chvíli na pravé straně zakombinoval Troníček s Plechatým a Baranem, z čehož vytěžil Glasnovič jen střelu vedle.

 

Další šanci měl Beneš po Pivrncově zblokované ráně, s tvrdou střelou si jen tak tak Šmejkal v bráně hostů poradil. A když zklamal i Troníček hlavou zblízka, bylo jasné, že v prvním poločase se Aritma zkrátka neprosadí. V závěru mohli naopak hosté přidat druhou branku. V sérii standardních situací nejprve trefili břevno, poté pro změnu dvakrát tyčku! Předtím neuspěl ani Holub se svou hlavičkou, kterou zkrotil skvělý Rondzik.

Zlomová desetiminutovka

Zpočátku druhého dějství Aritma naprosto nestíhala na své levé straně, kde jí dělali problémy Lattisch, Kavalír a Kafka. Všechny šance hostů ale zneškodnil Rondzik. Zápas mohl být rozhodnutý, jenže se tak nestalo a Aritma v 63. minutě srovnala. Standardní situace Jiřího Junka propadla chumlem těl a míč skončil až za Šmejkalovými zády!

 

Za pár minut mohli Vokovičtí překlopit skóre na svou stranu. Po Benešově centru střílel Glasnovič, jehož ránu gólman Šmejkal vyrazil. Přišel ale další Benešův centr na zadní tyč, kde se do zakončení dostal Junek, ale míč do brány nepropašoval. Kulatý nesmysl se však odrazil příhodně pro Krause na malém vápně, jenž nepochopitelně překopl i ochrannou síť!

 

Jak se ukázalo, šlo o zlomový okamžik utkání. V 73. minutě totiž utekli Sadílek s Kavalírem a Petr Holub na zadní tyči uklidil míč z voleje placírkou krásně za bezmocného Rondzika. Po deseti minutách ještě potvrdil vítězství lázeňského celku Patrik Kavalír po závaru na zadní tyči. Na tom už nic nezměnil ani Marin Glasnovič, který z hranice pokutového území zužitkoval trestný kop.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér Tomáš Kubr: „Čekali jsme těžký zápas, což se potvrdilo. Utkání ovlivnil první laciný gól, v závěru poločasu jsme mohli zápas dokonce ztratit. Pak jsme se začali dostávat do hry, pro nás se zápas lámal za stavu 1:1, kdy Kraus neproměnil obrovskou šanci. V poli se hrál vyrovnaný zápas, ale na šance a góly vyhrál zaslouženě soupeř. Musím vyzdvihnout Rondzika, který nás za stavu 0:1 výbornými zákroky podržel.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „Jsme spokojení, po domácí porážce jsme si přáli z venku body vzít co nejdříve zpět. Povedlo se nám to už na Aritmě a zaslouženě, řekl bych. Byli jsme nebezpečnější, od většího počtu gólů je zachránil fantastický Rondzik. Kluky musím pochválit, zápas odmakali. Celé mužstvo pracovalo tak, jak jsme si řekli.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Rondzik [-] - J. Beneš [-] , M. Glasnovič [-] , D. Baran [-] (74. M. Petrák [-] ) , M. Pivrnec [-] , P. Vávra [-] , A. Kraus [-] , J. Troníček [-] , F. Turbák [-] (46. O. Havlíček [-] ) , P. Plechatý [-] , J. Junek [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - M. Lukáš [-] , T. Kabelák [-] , P. Holub [-] , J. Lattisch [-] (70. T. Šilhán [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

ŽK: 37. M. Pivrnec , 56. A. Kraus - 78. D. Šmejkal , 89. M. Drahorád .
Hráči zápasu: J. Rondzik - P. Holub , P. Kavalír .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Plzák Daniel - KLUPÁK Petr, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.