4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník nadělil Sedlčanům čtyřku


Branky


16. J. Červený , 27. R. Hamouz , 43. M. Schwendt , 71. L. Brotánek (vl.)
0

Po dominantním výkonu se fotbalisté rakovnického SK mohou radovat ze čtyřgólové výhry nad středočeským kolegou ze Sedlčan. Jasno bylo už po první půli, ve které se mužstvo trenéra Šímy prosadilo hned třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Brankář Tomáš Pešek: "Do zápasu jsme vstoupili dobře a již po patnácti minutách vedli po standardní situaci. Sedlčany dopředu nic moc nepředvedly, ba naopak vzadu chybovaly, z čehož pramenila naše druhá branka. Do konce poločasu jsme stihli přidat ještě třetí gól. Ve druhé půli se i Sedlčany dostávaly do menších šancí, ale střely z dálky k úspěchu nevedly. V zápase jsme byli lepší a mohli jsme klidně dát více gólů, ale tři body jsou doma a to je důležité. Jak by řekl Jiří Lábus ve scénce s Petrem Čtvrtníčkem: Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit. Důležitý jsou body, na ostatní se vy*** (smích)."




Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - R. Hamouz [-] , M. Schwendt [-] , P. Besta [-] , M. Polák [-] (84. J. Čech [-] ) , P. Tvrz [-] (66. Š. Spal [-] ) , J. Severin [-] (88. M. Jirásek [-] ) , J. Červený [-] (86. C. Nwogu [-] ) , T. Pucholt [-] (76. D. Dratva [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Krupička [-]

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Valenta [-] (46. F. Hofman [-] ) , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] (81. L. Matoušek [-] ) , D. Krůta [-] (81. D. Čejda [-] ) , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-]

ŽK: 43. J. Červený , 80. M. Schwendt - 22. M. Dvořák , 63. M. Sirotek , 88. L. Brotánek .
Hráči zápasu: R. Hamouz , J. Červený .
Počet diváků: 258. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.