Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 10:30

3.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

FOTO: Aritma povolila Varům jen jeden gól, přesto nemá ani bod


Branky


0

Až do 73. minuty se v utkání Slavie a Aritmy čekalo na gól. Pak si vzal slovo Jan Kalina a rozhodl duel ve prospěch Karlových Varů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První neuznaný gól Varů

Do Karlových Varů přijeli Pražané s jasnou filozofií – nenechat favoritovi ani metr volného prostoru, důrazně dohrávat osobní souboje a využívat veškerých šancí k rychlým brejkům.

 

Od prvních minut bylo jasné, jak bude obraz hry vypadat. Slavia sice držela míč převážně na svých kopačkách, jenže jí chyběla předfinální fáze a překvapivá přihrávka, kterou by překonala obranný val Aritmy.

 

Jednou z možností, jak se dostat do dobré šance, tak byly pro Karlovarské standardní situace. Po jedné z nich navíc dostali míč do sítě, když si na Maňákův kop naběhl Vondráček, jenže rozhodčí gól neuznal kvůli ofsajdu domácího stopera.

Druhý neuznaný gól Varů

Druhý poločas navázal tam, kde skončil první. Karlovarští se snažili a Pražané urputně bránili. Množství standardních situací se navýšilo, ale ani z několika nebezpečných závěrů nedokázali Buldoci nic vytěžit. V jednom případě zastavil jejich radost znovu hlavní sudí, když už podruhé neuznal gól Karlovarských pro ofsajd.

 

A tak se o slovo musel přihlásit střídající Jan Kalina. Domácí záložník převzal pas od Vokáče, prošel mezi čtyřmi obránci Aritmy, udělal kličku brankáři Rondzikovi a poslal svůj tým do vedení!

 

V posledních patnácti minutách vsadili hosté vše na jednu kartu, pomocí dlouhých balónů se pokoušeli vyrovnat, ale konsolidovanou obranu Varů nepřekonali. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel Tichota: „V prvním poločase se Aritma věnovala hlavně defenzivě, my jsme nebyli schopní se přes ni prosadit. Dozadu jsme ale pracovali také spolehlivě a díky Honzovi Kalinovi vyhráli. Myslím si, že jsme si vítězství zasloužili. Dobrý zápas odehráli oba stopeři Vondráček s Pěkným.“




Počet diváků: 145. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - SZIKSZAY Ladislav, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.