Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.5

Hrací plocha

7.5

Zázemí

7.5

FOTO: Lukešova trefa stačila Klatovům na výhru


Branky


0

Nesnadnou práci měli Klatovští proti nováčkovi Divize A, středočeskému Rakovníku. Utkání nakonec rozhodl jediný gól, který padl po Lukešově střele, a tak všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Domácí na rakovnické hráče vlétli od prvních minut. První vážnější šanci paradoxně měli hosté, když v 8. minutě Sklenka dlouhým nákopem vysunul M. Schwendta, který v dobré pozici zakončil jen vedle branky. Za chvíli už ale domácí měli pořádnou šanci, když se domácí útočník uvolnil přes hostující stopery. Rakovnický brankář Kabele ale dobrým zákrokem zneškodnil nepříjemnou střelu a Krupička míč odklidil do zámezí před dotírajícím hráčem.

 

Ve 25 minutě byl faulován Severin před velkým vápnem, střelu M. Schwendta ale výborně zneškodnil domácí brankář Rojík na rohový kop. Z následného rohu měl domácí brankář co dělat, aby střílený míč Sklenky odklidil do bezpečí. Za devět minut měli hosté další dobrý pokus ke vstřelení branky, když byl faulován na vápně Červený, M Schwendt ale trefil jen střed branky. V poslední minutě prvního poločasu dali o sobě vědět domácí. Rohový kop na přední tyči domácí hráč prodloužil na zadní tyč, kde naštěstí pro hosty míč nezasáhli dva volní dobíhající hráči.

Lukešova rozhodující hlavička

Začátek druhého poločasu přinesl velký tlak domácího týmu. V 52. minutě Kabele nejprve zneškodnil střelu domácího týmu, následovaly dvě těžké dorážky, se kterými si rovněž Kabele dvakrát poradil. Když už to vypadalo, že hosté tlak přečkají bez újmy, tak následoval centr za rakovnickou obranu, kam si seběhl Michal Lukeš a hlavičkou překonal Kabeleho – 1:0.

 

Vyrovnáno mohlo být v 72. minutě po přiťuknutí P. Tvrze na M. Schwendta, volej rakovnického hráče ale mířil mimo tři tyče. Podobně si v dobré pozici vedl o chvilku později i Severin. V posledních deseti minut přišel tlak hostů, jedinou šancí však byla střela Gašpárka, která mířila těsně vedle zadní tyče.

 

Autor: Marek Tvrz



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „V první půli jsme měli asi čtyři šance, Rakovník měl dvě. Ve druhém poločase byly šance na obou stranách, Rakovník měl dvě větší příležitosti, které neproměnil, a nám to tam padlo. Šli jsme za vítězstvím a povedlo se nám to.“

SK Rakovník
Brankář Tomáš Pešek: „Klatovy byly od začátku aktivnější. Prezentovaly se pohledným rychlým fotbalem, kterému jsme tak tak stíhali. S postupem času jsme se soupeřem srovnali krok, a i přes jeho převahu jsme se dostali do šancí. Druhý poločas odstartovali domácí zhruba desetiminutovým tlakem, který byl enormní – jakože velký. Bohužel pro nás vyústil v inkasovanou branku, kterou si se vším respektem a úctou domácí zasloužili. V závěru jsme si šance vytvořili, ale neproměnili. Domácí také hrozili, ale bez gólového efektu. Výsledek odpovídá průběhu zápasu. Šli jsme za vyrovnáním, které bohužel nepřišlo, a tak odjíždíme z Klatov s prázdnou.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Matyš Jakub - TESAŘ Tomáš, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.