V. Kafka 66.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 15:00

1.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vynikající Šmejkal vynuloval Doubravku


Branky


66. V. Kafka
0

Mariánské Lázně slaví úspěšný vstup do sezóny, když se jim podařilo nejtěsnějším rozdílem porazit silný tým z Plzně. Velkou zásluhu má na vítězství gólman David Šmejkal, kterému se povedlo i zlikvidovat pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spálené šance Doubravky

Západočeský duel mezi Mariánskými Lázněmi a Doubravkou začal jasně v režii plzeňského celku. Svěřenci trenéra Jindry dominovali, napadali domácí a nepustili je téměř k ničemu.

 

Jenže převahu na hřišti nedokázali vyjádřit gólově, i když příležitosti k tomu měli. Po krásné kombinaci téměř až od gólmana Luhového se do úniku na gólmana Šmejkala dostal útočník Štěrba, na zkušeného strážce mariánskolázeňské svatyně si však nepřišel ani z dorážky!

 

Ve 25. minutě odmítli Plzeňští ještě větší šanci k otevření skóre. Krejčí zaváhal při exekuci pokutového kopu a znovu nechal vyniknout Šmejkala v bráně! 

Kafkův skákavý a rozhodující pokus

Po změně stran se konečně probudili i domácí fotbalisté, hosté zase po neproměněných tutovkách poněkud znervózněli. Se zvýšenou kvalitou předváděné hry začaly přicházet i šance Viktorie. Nejprve neuspěli Kavalír a Forman, v 66. minutě se už ale Mariánky mohly radovat.

 

Krajní bek Vladimír Kafka se přibližně z dvaceti metrů odhodlal ke křížné střele a slavil úspěch! Brankář Luhový špatně zareagoval na odskok míče a ten mu mezi rukavicemi proskočil až do sítě.

 

Následně se Mariánky soustředily na bránění a Doubravce dělalo velký problém se dostat k nějaké vážnější příležitosti. Sadílek mohl naopak pečetit vítězství Viktorie, jenže zklamal. A tak dal plzeňskému týmu šanci na vyrovnání v 81. minutě, ale střídající Ungr ze dvou metrů nevyzrál na výtečného Šmejkala!

  

Zbytek zápasu si Mariánské Lázně už pohlídaly a na úvod sezóny mohou slavit cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „V prvním poločase byla určitě lepší Doubravka, tam nás podržel David Šmejkal, když chytil penaltu a další šanci. My jsme měli náznaky, ale zaostávali jsme ve všem. Ve druhé půli jsme se zlepšili, zrychlili jsme hru, dali jsme gól a utkání dohráli. Jsme spokojení, výhry si ceníme, protože Doubravka hrála opravdu dobře. Pochválil bych všechny hráče, ale nejvíc musím vyzdvihnout Davida Šmejkala, který chytil penaltu a potom zlikvidoval i další šance, podržel nás.“

SK Senco Doubravka
Trenér Aleš Jindra: „Mariánky jsou náš neoblíbený a nepříjemný soupeř. Proti nim se nám nedaří, což se potvrdilo i tentokrát. V prvním poločase jsme podali dobrý výkon, bohužel gólového vyústění jsme se nedočkali. Soupeř nás potrestal z jedné střely, musíme uznat porážku a jdeme dál. Na herní výkon musíme navázat v zápase s Hořovickem. Velmi dobrý zápas odehráli stopeři Knakal a Světlík.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - A. Forman [-] , M. Lukáš [-] , P. Holub [-] (80. T. Šilhán [-] ) , F. Labai [-] (86. J. Lattisch [-] ) , J. Sadílek [-] (90. K. Maule [-] ) , P. Kavalír [-] , M. Kravar [-] , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] , D. Künstner [-] (78. M. Ungr [-] ) , P. Knakal [-] , V. Světlík [-] , L. Filipec [-] (85. O. Stružka [-] ) , D. Sýs [-] , P. Petrželka [-] , D. Brabec [-] , J. Petr [-] , J. Štěrba [-]

ŽK: 77. M. Kravar , 88. T. Šilhán - 45. P. Petrželka , 52. D. Künstner , 77. D. Sýs , 87. P. Krejčí .
Hráči zápasu: D. Šmejkal - V. Světlík , P. Knakal .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.