Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:15

15.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek si pohrál se Zápy, Řezáč dosáhl čistého hattricku


Branky


0

Jihočeský celek se rozloučil s podzimem velmi povedeným způsobem, když rozdílem třídy přehrál třetí Zápy. Pro Písek jde už o třetí podobně vysokou domácí výhru v sezóně - 5:0 vyhrál i nad Štěchovicemi, 6:0 pak nad Nymburkem. Filip Řezáč nastřílel první tři branky svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řezáč poslal domácí do vedení

 Úvodní dvacetiminutovka byla z obou stran spíše vyčkávací a zahřívací. Jihočeši se sice chtěli tlačit do útoku, ale pozorně hrající fotbalisté Záp a vlastní nepřesnosti jim příliš prostoru nedávali. Do střelecké listiny se mohl zapsat Miroslav Slepička, jenže v páté minutě mu chyběl krok, aby v nebezpečné pozice zasáhl míč a o šest minut později zakončoval nad bránu.

 

Nervozitu ze svých kopaček Písečtí setřásli krátce před vypršením 30. minuty. Nejprve ještě Filip Řezáč nepřesně přihrával a zastavil tak slibně se rozvíjející protiútok, o chvilku později se však již po rychlé kombinační akci radoval ze své první trefy v zápase - 1:0. A nezůstalo u jedné. Útočník s číslem deset na zádech se sám před gólmanem Strakou nelekl ani v 31. minutě - 2:0.

Pět minut po změně stran mohlo být zle. Jenom kousek od snížení byl Tomáš Valenta, jenže stejně jako Miroslavu Slepičkovi v první půli, i jemu chyběl pověstný krok. Svěřenci trenéra Ondřeje Prášila hráli ve stále větší pohodě a od 60. minuty byli pány na hřišti, což dokázali potvrzovat také úspěšnými akcemi.

V 69. minutě završil Filip Řezáč svůj druhý hattrick v sezóně a o výsledku nebylo pochyb - 3:0.

 

Aby diváci odcházeli domů ještě spokojenější a na jaře si našli cestu na tribuny ve větším počtu, předvedl v 77. minutě Tomáš Froněk dlouhé a neohrožené sólo přes polovinu hřiště. Jeho akce počtvrté rozesmutnila hostující obranu - 4:0. Poslední gólové slovo si během sobotního dopoledne vzal Antoním Presl. Ten v 82. minutě přišel na hřiště a o několik málo sekund později se již radoval ze zaokrouhlení stavu na konečných 5:0.

 

AUTOR: Petr Brůha/fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek (trenér, pro fcpisek.cz): „Výsledek hovoří jednoznačně, i když průběh zápasu tak jednoznačný nebyl. Bylo vidět, že když vstřelíme první gól, umíme v zápase dominovat. Na druhou stranu musím říct, že hosté ze Záp hráli fotbal, což nám určitě vyhovuje víc, než utočení do zatažené obrany.“

SK Zápy
Michal Mašek (trenér, pro fcpisek.cz): „Zápas se mi nehodnotí jednoduše. Ačkoli je podzimní sezóna pro nás docela pozitivní, tak dnes jsme si to vyžrali až do dna. Narazili jsme se vším všudy. V první půli jsme byli vyrovnaným soupeřem, ale inkasovali jsme dvě branky. Domácí mají velice kvalitní kádr a je pro mě překvapením, že mají takový bodový zisk - tým si zřejmě potřebuje sednout. Dnes se v plné nahotě ukázaly nedostatky některých našich hráčů, kteří jsou v ČFL teprve krátce.“



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] , T. Froněk [-] (82. V. Hrachovec [-] ) , A. Kočí [-] (62. J. Held [-] ) - M. Rendla [-] - M. Avdić [-] , A. Hanzlík [-] - M. Slepička [-] (82. A. Presl [-] ) , M. Voráček [-] (86. T. Benetka [-] ) , F. Řezáč [-] (78. M. Held [-] ) , O. Běloušek [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - M. Kovařík [-] (68. M. Štěpánek [-] ) , M. Jelínek [-] , T. Bulíř [-] , T. Valenta [-] (66. M. Šerý [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Růžek [-] , P. Putz [-] (80. S. Munzar [-] ) , K. Piták [-] (88. D. Pedro [-] ) , M. Pávek [-] , M. Novák [-]

ŽK: 33. A. Kočí , 79. A. Hanzlík - 38. T. Valenta , 76. K. Piták . ČK: 88. M. Novák .
Hráči zápasu: F. Řezáč , T. Froněk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠIMEK Zdeněk, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.