1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolo plné obratů. Převýšov se raduje ze tří bodů, dvakrát se prosadil Korba


Branky


45. J. Nikodem - 48. R. Korba , 49. P. Veselka , 68. R. Korba
0

Ústí sice využilo v prvním poločase brejk a vedlo, ale Převýšov si své údery přichystal na úplný začátek druhého poločasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Na těžkém, blátivém terénu se velký fotbal hrát nedá, hosté však vstoupili do utkání lépe. Ve středu hřiště drželi častěji míč na kopačkách, hledali si prostor pro zakončení, ale nijak zvlášť nebezpeční před ústeckou brankou dlouho nebyli. Domácí se snažili o protiútoky, ve 22. min. takto pronikl Smejkal, jeho střelu však srazil na roh obránce. Ve 24. min. to zdálky zkusil hostující Živný, jeho pokus nadvakrát zneškodnil Krátký.

 

Ve 29. min se do nadějné příležitosti dostal po výtečné Faltově přihrávce Souček, z 12 metrů z mírného úhlu ale netrefil branku. Zdálo se, že utkání spěje k bezbrankovému poločasu, ale ve 44. min. stopeři Převýšova nezvládli nákop z hloubky pole, za jejich záda prolétl Nikodem a podél gólmana otevřel skóre – 1:0. 

Převýšov bleskově zavelel k obratu

Gól do šatny vždy potěší, ale pro domácí tentokrát výhodou nebyl. Úvodní minuty druhé části budou hráče i příznivce Ústí možná strašit celou zimu. Nekoncentrovaný nástup Ústeckých využili hosté v 48. min., kdy si nenápadný centr z velké dálky našel ve vápně Korba a přesnou hlavičkou vyrovnal – 1:1.

 

O minutu později bylo z pohledu Jiskry ještě hůře. Zmatky v obraně při odkopu nabídly ideální příležitost pro Veselku, jenž nepohrdl a zblízka dostal hosty do euforie – 1:2. Fotbalisté Jiskry po tomto úderu otevřeli hru, tlačili se před vápno, ale tam byli neškodní. V 67. min. navíc nabídla ústecká obrana další lahůdku pro Korbu, a ten vyražený míč Krátkým, pohodlně dopravil do sítě – 1:3.

 

Naději mohl domácím vrátit v 87. min. Souček po parádní akci a přihrávce Vaňouse, z osmi metrů ale branku netrefil. Tento moment nejlépe charakterizuje sobotní výkon poraženého týmu. 

 

AUTOR: JAN SKÁCEL



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér): "První poločas se odehrával tak, jak jsme čekali. Soupeř měl míč častěji na kopačkách, my ale pozorně bránili a vyráželi do rychlých brejků. Byli jsme nebezpeční ze standardních situací. Jeden brejk se nám nakonec podařilo využít a vedli jsme 1:0. Mysleli jsme, že už to nějaký způsobem zvládneme, ale bohužel jsme vůbec nezachytili nástup do druhé půle a inkasovali dvakrát po standardkách. Totálně jsme při jejich bránění propadli. Soupeř poté využil naší otevřené obrany a otočil na 3:1 ve svůj prospěch. Úvod druhé půle nás stál celé utkání."

SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Hrálo se na těžkém terénu. Po celý zápas jsme byli aktivnější a nakonec i díky důrazu ve vápnech jsme zvítězili. Výhra je pro nás nesmírně cenná. Hráčem zápasu byl útočník Radek Korba."



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - L. Smejkal [-] (62. V. Habrman [-] ) , P. Falta [-] (84. T. Pinkava [-] ) , J. Nikodem [-] (74. M. Kukla [-] ) , P. Jeníček [-] , P. Chleboun [-] , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] , M. Coufal [-]

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-] - L. Kraják [-] , J. Urbanec [-] (87. J. Černý [-] ) , T. Labík [-] , J. Věchet [-] (46. T. Sedláček [-] ) - D. Živný [-] (84. T. Bastin [-] ) , R. Korba [-]

ŽK: 55. J. Souček , 63. M. Coufal , 84. Z. Vaňous - 75. R. Korba , 89. R. Petr , 89. T. Bastin .
Hráči zápasu: R. Korba .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Musil Jiří - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, DOBRÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.