2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:30

14.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov uhlídal náskok z první půle a poradil si s Dobrovicí


Branky


22. M. Rataj , 38. P. Čapek
0

Trenér Benešova Roman Veselý si přichystal na Dobrovici povedený taktický tah a poslal do sestavy své nejrychlejší hráče. Na bohorovně hrající hosty to platilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Dobrovice byla  na hřišti Benešova, který z posledních šesti utkání vytěžil jediný bod, jasným favoritem. Úvod utkání se také vyvíjel zcela podle papírových předpokladů. Domácí ale všechny ataky a nebezpečné rohové kopy dobrovických fotbalistů přestáli a následně dvakrát udeřili po spolupráci Rataje a Čapka. První akci rozjel v 21. minutě Čapek, Rataj si míč postrčil do vápna a podél gólmana otevřel skóre. Před druhým zásahem  Benešova, který přišel v 37. minutě, našel Rataj mezi obránci Čapka, ten využil špatného postavení gólmana a chytře ho z 30 metrů obstřelil.  

 

Skóre už se neměnilo

 

Ve druhém poločase Dobrovičtí dobývali na těžkém terénu branku Benešova, ale překonat Tetoura se nepodařilo Miškovskému, Volfovi ani Eliášovi, Tvaroha a znovu Eliáš pálili vedle. Domácí se sice dopředu už příliš nehnali a v útoku ve druhém poločase prakticky nic nevytvořili, ale i to jim stačilo k zisku třech bodů, ze kterých se mohli radovat po téměř dvou měsících.

 

Dobrovičtí fotbalisté se tak po velmi nadějném začátku sezóny po posledních nevyrovnaných výkonech postupně propadají tabulkou. V posledním podzimním kole tak doma budou usilovat o všechny tři body, které by upevnily jejich pozici v horní polovině tabulky. Proti Slavoji Vyšehrad to ale nebudou mít jednoduché.

 

Zdroj: www.fkdobrovice.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "V prvním poločase jsme hráli výborně takticky. Změnili jsme sestavu, posunuli jsme rychlejší hráče do útoku a myslím, že hlavně v první půli to na Dobrovici platilo. Do hry šli rychlí hráči jako Rataj, Farkaš a Hrebeniuk, netradičně na hrotu nastoupil další rychlík Čapek. Dobrovice ve druhém poločase zvýšila aktivitu a zatlačila nás a byla více na míči, do nějakých šancí se ale de facto nedostávala. Naše vítězství bylo zasloužené. Hráčem zápasu vyberu Čapka."

FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Prospali jsme dvacet minut prvního poločasu, kdy jsme dostali dvě branky a ztratili tak body. Po obdržené brance jsme přestali hrát, tam se rozhodlo. Nepomohla nám ani střídání o poločase. Hráči mi připadají nějak moc uspokojení, moc v klidu. Hrálo se navíc na těžkém terénu, kdy se zvažovalo, jestli se bude hrát na trávě nebo na umělce, nakonec se šlo na trávu. Ke kombinaci už to postupem času nebylo, ale to není výmluva, jen konstatování. Zápas jsme nezvládli, věděli jsme, že domácí hrajou o život, protože mají málo bodů, hráči to bych řekl ale bohužel trochu podcenili."



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - M. Ngimbi [-] , J. Neuberg [-] , J. Zákostelský [-] , P. Ježdík [-] - M. Bohata [-] (64. D. Filip [-] ) , I. Hrebeniuk [-] (85. Z. Vrňák [-] ) , M. Rataj [-] (87. J. Laštovka [-] ) , P. Čapek [-] (90. M. Turek [-] ) , D. Farkaš [-] (89. V. Balata [-] ) , L. Balata [-] -

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (64. J. Eliáš [-] ) , J. Novák [-] , P. Bernát [-] (46. T. Osvald [-] ) , P. Tvaroha [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] , D. Pelyak [-] (46. D. Kostka [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Volf [-]

ŽK: 87. P. Ježdík - 30. M. Routek , 45. R. Žaloudek .
Hráči zápasu: P. Čapek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VÁŇA Jan - HURYCH Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.