L. Kopecký 70. (p.)
O. Kesner 83.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:15

14.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Chrudim nezaváhala a poradila si i s Pískem


Branky


70. L. Kopecký (p.) , 83. O. Kesner
0

Písek ze svého stínu nevystoupil a podzim bude hodnotit jako nepovedený. To chrudimský válec si může libovat, nejenže získal další body, ale zmínit je opět třeba i čisté konto brankáře Mrázka. Chrudim inkasovala v šestnácti zápasech jen devět branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Varyš se činil

Utkání začala obě mužstva aktivně. Nebezpečnější byli domácí. V 8. minutě se odražený míč dostal k Dostálkovi a ten střelou do šibenice protáhl brankáře Varyše. O minutu později pálil nad Langr. Domácí začali přebírat iniciativu, ale hosté velmi dobře bránili a do zakončení chrudimské nepouštěli. Ve 30. minutě se na dostřel písecké branky dostal Kopecký, ale přestřelil. Ve 37. minutě předvedli domácí krásnou fotbalovou akci. Křižný centr Kesnera našel Dostálka, ale fantastický zákrok brankáře Varyše zabránil domácímu hráči v otevření skóre.

 

Ve 41. minutě Kopecký z trestného kopu znovu prověřil píseckého brankáře. Ve 43. minutě se mohli domácí radovat, ale centr Kesnera a dorážka Dostálka a pak ještě Kučery skončila těsně vedle branky hostí. Poločas skončil bez branek. Nutno podotknout, že více šancí měli domácí. Proti byl ale brankář Varyš, který několika zákroky hosty podržel. 

Kopecký zaznamenal gól a asistenci

Druhý poločas začali aktivněji domácí a snažili se utkání gólem rozhodnout. V 53. minutě zahrával Kopecký trestný kop a rozezvonil břevno písecké branky. V 67. minutě se do míče opřel Kopecký, do střely vložil hlavu Kesner a míč skončil nad. V 70. minutě byl v šestnáctce hostí dle názoru rozhodčího podražen chrudimský Kučera a nařízený pokutový kop Kopecký proměnil - 1:0.

 

Domácí gól uklidnil a dále kombinovali a drželi míč. Hosté se k přímému ohrožení Mrázkovy branky nedostávali. V 84. minutě vyslal na zteč hostující branky Kopecký Kesnera a ten se tváří v tvář Varyšovi nemýlil - 2:0.

 

Dvoubrankové vedení již domácí jako jistý podzimní mistr soutěže uhájili až do konce a připsali si další tři body do tabulky ČFL.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (90. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (88. D. Vodrážka [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (90. J. Stránský [-] ) , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , D. Vavrouš [-] , S. Langr [-] , L. Mastík [-]

FC Písek
L. Varyš [-] - A. Kočí [-] , T. Froněk [-] , V. Milec [-] (85. V. Hrachovec [-] ) - M. Rendla [-] , T. Benetka [-] (64. M. Voráček [-] ) - M. Avdić [-] , J. Held [-] (82. M. Held [-] ) , A. Hanzlík [-] - F. Řezáč [-] , O. Běloušek [-]

ŽK: 20. V. Řezníček - 90. T. Froněk .
Hráči zápasu: L. Kopecký , V. Řezníček .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.