2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyšehrad ve druhém poločase vyzrál na ústeckou obranu a bere tři body


Branky


65. V. Máče , 81. M. Klesa
0

Vyšehrad ve druhém poločase docílil dvou branek a porazil tak houževnatého soupeře 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Východočeši sice přijeli ověnčeni třemi výhrami za sebou, prakticky celý první poločas se ale museli jen bránit. Trenér Chudý nemohl postavit zraněného Strnada, na celý zápas se necítil ani Falta, naštěstí pro hosty se v průběhu týdne dal dohromady stoper Jeníček.

 

Už ve 2. min. hlavičkoval domácí Čtvrtníček, ale jen doprostřed brány. Vzápětí vypálil z úhlu Klesa, brankář Krátký byl ale připraven. Vyznamenal se však hlavně v 17. min., kdy vyrazil na roh Čtvrtníčkovu hlavičku k tyči. To už byla gólová šance.

 

Vůbec největší příležitost v první půli měl však po přihrávce Drobílka ve 25. min. Doležal, zblízka ale ve skluzu přestřelil. Do zakončení se dostal po rohovém kopu i Máče, hlavičkoval vedle. Hosté zahrozili až v závěru první půle: po zblokované střele Součka se dostal k míči ještě Nikodem, ale po přihrávce od Vaňouse minul Havránkovu bránu. V 42. min. získala Jiskra přímý kop před vápnem, exekutor Vaňous však tentokrát rodící se šanci promarnil. 

Domácí se prosadili

V úvodní čtvrthodině druhé půle byli žlutočerní mnohem aktivnější, pak se ale domácí tým znovu naplno vrhnul do ofenzivy s cílem rozhodnout zápas. V 54. min. po špatně zahraném rohu Vyšehradu utekl obraně Nikodem, před branku mu nabíhal zcela volný Nágl, ale gólovou přihrávku zastavil vracející se obránce. V 60. min. centroval do šestnáctky Vaňous, neobsazený Nágl se dostal k hlavičce, mířil však těsně mimo.

V 62. min. se ocitl sám před brankářem Klesa, byl mu však odmáván ofsajd.

 

Dvě minuty nato přišel na hřiště Junek a jeho příchod přinesl týmu sportovní štěstí. Po faulu na Máčeho vypálil z trestného kopu Drobílek a míč možná trochu srazil větrný poryv nečekaně na břevno. Od něj se odrazil k dobíhajícímu Máčemu, který ho poslal do sítě: 1:0!

 

Po této situaci nezbývalo hostům nic jiného než otevřít hru a pokusit se vyrovnat. O deset minut později mohli hosté vyrovnat, po rohu z levé strany hlavičkoval na přední tyči Souček těsně vedle Havránkovy brány.

 

Pojistku přidali šemíci v 82. min. Madej na levé straně hřiště zamotal hlavu protihráčům, odcentroval přes vápno na nabíhajícího Klesu a ten hlavičkoval přesně k zadní tyči: 2:0! Podle vyjádření samotného 34letého hráče skóroval hlavou teprve podruhé ve své kariéře. Ve zbývajícím čase se už nic podstatného neudálo, plynulost hry už vzala za své kvůli častým střídáním.

 

Zdroj: www.slavojvysehrad.cz + Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra, pro slavojvysehrad.cz): „Na soupeře jsme byli tentokrát dobře připraveni a podobně jako týden předtím v Benešově nám zahrála velmi dobře stoperská dvojice Matějka – Hradecký. Snažili jsme se o kombinaci, soupeře jsme dostali pod tlak, vypracovali si tři gólové šance, jeho odpor jsme však zlomili až ve druhé půli. Nejprve gólem Máčeho po standardce a potom po nádherném centru Madeje, který proměnil hlavičkující Klesa. Ústí nad Orlicí hrozilo jen ze standardek a po změně stran i z brejků, do vážnější situace jsme je ale nepustili. Výkon v tomto utkání nám budiž povzbuzením pro další domácí zápas s Benátkami.“

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „V prvním poločase byli domácí lepší a měli dvě gólové šance, inkasovali jsme však paradoxně až ve druhé půli, kdy jsme hru vyrovnali. Škoda, nebýt chyby při první inkasované brance, mohli jsme zápas možná dotáhnout k bezbrankové remíze. Dostali jsme laciný a hloupý gól, na kterém se podepsal náš brankář, přitom jinak odchytal zápas výborně. Naše postavení uprostřed tabulky nás těší, to ano, z utkání na Vyšehradě jsem však zklamán, protože jsme tu mohli uhrát bod.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - D. Matějka [-] , J. Čtvrtníček [-] (89. J. Macej [-] ) , F. Drobílek [-] (85. K. Kulhavý [-] ) , V. Máče [-] (88. J. Seidl [-] ) , D. Hašek [-] (65. T. Junek [-] ) , O. Kostorek [-] , T. Madej [-] , M. Klesa [-] , J. Doležal [-] (86. J. Jakab [-] ) , D. Hradecký [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Kukla [-] (46. P. Falta [-] ) , J. Nikodem [-] (79. M. Opina [-] ) , P. Jeníček [-] , V. Habrman [-] (71. L. Smejkal [-] ) , P. Chleboun [-] , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-] , M. Coufal [-]

Hráči zápasu: D. Hradecký , D. Matějka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Grimm Tomáš - DUDA Miroslav, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.