J. Urbanec 3. (p.)
J. Urbanec 39.
2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2017 14:30

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov měl po půli dvoubrankový náskok, ale nakonec bere pouze bod!


Branky


3. J. Urbanec (p.) , 39. J. Urbanec - 75. M. Slepička , 87. M. Held
0

Jakub Urbanec už poněkolikáté v této sezóně zažil zápas, ve kterém skóroval více než jednou. Jenomže jeho góly domácím nakonec nestačily a Písek bral za penaltový úspěch dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšovský kanonýr promluvil

Podruhé během čtyř dnů se písečtí třetiligový fotbalisté vydali na dlouhou cestu do obce Převýšov, která leží mezi Poděbrady a Hradcem Králové. Na rozdíl od nedělního pokusu si tentokrát utkání 12. kola ČFL zahráli.

Na začátek zápasu však žlutomodří nebudou vzpomínat v dobrém. Krátce po výkopu totiž nestačili zkorigovat spolupráci zálohy s obranou a Václav Milec hasil vznikající nebezpečí pouze za cenu penaltového faulu. K exekuci pokutového kopu se postavil nejlepší domácí střelec Jakub Urbanec a nezaváhal. Na ukazateli skóre svítil od 3. minuty stav 1:0.

 

Hosté své šance využít nedokázali. Miroslav Slepička sice v průběhu první půle poslal míč do sítě, jenže jeho trefa nebyla uznána pro ofsajd. To Převýšov byl efektivnější - a především Jakub Urbanec, který svůj brankový účet obohatil znovu ve 39. minutě. Kamil Hajdušek podběhl balón letící po rozehrání přímého volného kopu téměř od poloviny hřiště a Urbanec zvýšil na 2:0.

Písek vyrovnal

Trenér Ondřej Prášil udělal o poločasové přestávce dvě změny v sestavě a poupravil také rozestavení svého celku. Postupem času si hosté začali vypracovávat převahu, která se projevovala především v lepší fyzické kondici Jihočechů.

 

Závěrečná dvacetiminutovka patřila hostům, kteří ještě dokázali vybojovat remízu a penaltový rozstřel. V 75. minutě se regulérního gólu dočkal smolař zápasu s Nymburkem Miroslav Slepička a v 87. minutě vyrovnal Martin Held.

 

Rozstřely sice nepatří mezi písecké zbraně, ale tým posílený zvládnutým závěrem normální hrací doby dovedl do vítězného konce také penalty a na cestu zpět si přibalil dva cenné body.

 

Autor: Petr Brůha / fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér): "Nezačali jsme vůbec špatně, dostali jsme se do vedení, i nadále jsme byli v prvním poločase nebezpečnějším mužstvem a zvýšili jsme na 2:0. Bohužel ve druhém poločase jsme úplně odpadli, nevím, čím to bylo způsobeno. Písek dvěma góly dovedl utkání do penalt, ve kterých měl štěstí na své straně. Strašně nás výsledek mrzí, byli jsme blízko ke třem bodům. Hráčem utkání byl z naší strany útočník Radek Korba."

FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Úvod se nám nepovedl, v prvním poločase jsme jinak měli nějaké šance, přesto jsme inkasovali na 0:2, opět po individuální chybě. V druhé půli jsme se výsledek snažili zvrátit a nakonec se nám podařilo vyrovnat. V průběhu celé hry jsme byli lepším týmem, v posledních dvaceti minutách soupeři došly síly, předtím nevyužil své možnosti zvýšit na 3:0 a následně jsme kondičně dokázali domácí převýšit, z čehož pramenily dva góly. Mohli jsme dát i třetí branku. Po dlouhé době se nám povedlo vyhrát penalty a vezeme dva body, za které jsme také rádi. Hráčem zápasu byl Miroslav Slepička."



Sestavy


SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-] - P. Novák [-] (56. L. Kraják [-] ) , J. Věchet [-] (77. L. Vyšehrad [-] ) , J. Urbanec [-] , T. Labík [-] , T. Sedláček [-] - R. Korba [-] (72. T. Bastin [-] )

FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] , T. Froněk [-] - T. Benetka [-] (59. O. Běloušek [-] ) , A. Presl [-] (46. A. Kočí [-] ) , M. Rendla [-] - M. Slepička [-] , A. Hanzlík [-] , J. Held [-] (46. V. Hrachovec [-] ) , M. Avdić [-] - F. Řezáč [-] (67. M. Held [-] )

Hráči zápasu: R. Korba - M. Slepička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.