0:3
(0:3)
18. R. Nečas
26. P. Janda (p.)
33. M. Polodna
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:30

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Litoměřicko nalomila červená karta už ze třetí minuty hry! Čížová jasně zvítězila


Branky


18. R. Nečas , 26. P. Janda (p.) , 33. M. Polodna
0

Vše podstatné se odehrálo už v prvním poločase. Krátce po úvodním hvizdu se vyfauloval domácí Šustr, aby pak hosté z Čížové během půlhodiny nasázeli tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácí se řítila jedna pohroma za druhou

Utkání však bylo velmi ovlivněno velmi brzkou červenou kartou, ve třetí minutě ji uviděl stoper Dominik Šustr, který se snažil zachránit situaci po nepříliš povedené přihrávce, do souboje s Petrem Jandou vlétl o pověstný časový vlásek později a nestihl zasáhnout míč, nohy unikajícího hráče však ano. Rozhodčí Tryzna dospěl k názoru, že by kapitán hostí postupoval sám na brankáře a poslal Šustra do sprch dřív, než zápas pořádně začal. Světový rekord v rychlosti udělení ČK, který je dvě vteřiny po úvodním hvizdu, však zdaleka neohrozil.

 

Litoměřičtí se nedokázali s nastalou situací ihned vyrovnat, snad převládla i lehká frustrace a v deseti domácí působili dost bezradně jakoby pod dekou. Přečíslení z přímého kopu málem využil Radim Nečas, když v sedmé minutě nastřelil břevno Plachého branky. Co se mu nepodařilo z přímáku, napravil Nečas v 18. minutě, když ve skluzu špičkou kopačky po přízemním centru zprava zasunul míč poprvé za záda Honzy Plachého. Tam se dostal i míč z kopačky Petra Jandy ve dvacáté šesté minutě při exekuci pokutového kopu, který rozhodčí nařídil po pádu hostujícího hráče v šestnáctce, ve kterém měl prsty Lukáš Šlehofer.

 

Zkušení fotbalisté Čížové hráli, co potřebovali, vyčkávali na své polovině na naše ztráty balónu a podnikali rychlé kontry do otevřené obrany, tímto způsobem dokonali pro domácí dílo zkázy ve 33. minutě. Rozběhnutý Nečas dostal krásnou přihrávku mezi dva obránce, druhým dotykem naservíroval míč před branku Michalu Polodnovi a po půl hodině bylo po zápase. Závěr poločasu nic zajímavějšího nepřinesl.

 

Domácí se zlepšili, Čížová se nikam nehnala

Ze šaten se ve žlutomodrých dresech vrátili domácí hráči s pocitem, že už není co ztratit. Důsledkem toho byla zvýšená aktivita, rychlejší a přesnější provádění herních situací. I když se dá připustit, že Čížovští kráčeli druhým poločasem s vědomím třígólového náskoku, v deseti domácí dokázali protivníka přehrávat, nepodařilo se jim ale povedenější projev vyjádřit brankově. Nepovedlo se to ani snad v největší šanci Janu Blažkovi v končící sedmé desetiminutovce, když Trýzna zatáhl míč po pravé straně a z jeho přihrávky vypálil zakončovatel těsně vedle tyče.

 

Ani Markovi Hanušovi v 76. minutě se nepošttěstilo, jeho pokus ze vzdálenosti lehce za šestnáctkou si našel místo vedle pravého horního rohu Satrapovy svatyně. V sedmdesáté deváté minutě zase nevyhodnotil hlavní rozhodčí ruku v pokutovém území hostí jako prohřešek proti pravidlům. S blížícím se koncem klesala naděje na zdramatizování, přesto ještě kapitán Jakub Šimkovský vyslal zpoza trestného území utěšenou střelu, která zase nenašla místo v síti, stejně dopadla i ta Dvořákova v poslední akci střetnutí.

 

Zdroj: www.fklitomericko.cz

 



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
web Litoměřicka: Je nyní jen diskutabilní, jak by se vyvíjel zápas, kdyby se dokázali kluci kousnout hned po Šustrově vyloučení, a předvedli už v první půli výkon, kterým se prezentovali ve druhé pětačtyřicetiminutovce, kdy se ukázalo, že Sokol Čížová byl hratelný soupeř. K prvnímu plnohodnotnému bodovému zisku musíme teď jen Jihočechům pogratulovat, a nás čekají poslední tři souboje v podzimní části, ve kterých je potřeba vydolovat nějaké zimní zásoby. Nejbližší utkání odehrajeme v sobotu 4. listopadu nedaleko domova dnešních soupeřů v Písku.




Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Václavek [-] , R. Dvořák [-] , D. Zdržálek [-] (66. J. Blažek [-] ) , L. Šlehofer [-] , D. Šustr [-] , D. Surmaj [-] (66. T. Jelínek [-] ) , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] (89. P. Valenta [-] ) , J. Šimkovský [-] , M. Štancl [-]

TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - D. Tomášek [-] , D. Novák [-] , T. Janoch [-] - L. Bálek [-] , L. Dvořák [-] , R. Nečas [-] , P. Vávra [-] (86. E. Stojka [-] ) , R. Zahrádka [-] - P. Janda [-] (82. M. Grobár [-] ) , M. Polodna [-] (89. D. Chytrý [-] )

ŽK: 29. L. Šlehofer . ČK: 3. D. Šustr .
Hráči zápasu: P. Janda , R. Nečas .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - HŮLKA Lukáš, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.