M. Kraus 69.
2:1p.
(0:1)
24. A. Melechovský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:30

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na Melechovského branku odpověděl Kraus, vyrovnaný zápas došel až do penaltového rozstřelu


Branky


69. M. Kraus - 24. A. Melechovský (p.)
0

Hosté byli aktivnější v prvním poločase. Cábelíkům zase patřilo druhé dějství. Výsledek? Zasloužená remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli zaslouženě do vedení

Domácí Cábelíci předchozí čtyři zápasy na vlastním trávníku vyhráli, ale v poslední době se potýkají s marodkou, když nemohli nastoupit Šlapák, Hájek a Procházka. Naopak hostující tým tasil hned dva trumfy: do základní sestavy se vrátili obránce Hruška a také kanonýr Melechovský. Po vzájemně opatrném úvodu utkání se dříve probudili hosté, měli častěji míč na kopačkách a tlačili se před branku domácího Krčka, do vážnější šance se však nedostali. V 19. minutě prověřil domácího brankáře tvrdou střelou z přímého kopu k pravé tyči Křeček, ten ale jeho střelu vyrazil na roh. Tlak pokračoval, běžela 23. minuta a v domácím vápně byl sražen Čepelák. Rozhodčí odpískal pokutový kop a Melechovský tvrdou střelou k tyči otevřel skóre utkání - 0:1. Brzy nato Vondráček našel přihrávkou Klána, ten ale minul králodvorskou bránu a tak se do kabin šlo za těsného vedení hostujícího mužstva.

 

Cábelíci srovnali krok

V poločase hostům vystřídal Pokorného Škorvánek, který se tak objevil na trávníku v této sezoně poprvé. Cábelíci přeskupili sestavu, do útoku se ke Krausovi posunul Hlinka a domácí začali více ohrožovat hostujícího brankáře. V 58. minutě měli příležitost vyrovnat ze standardky, s přímým kopem si ale brankář Kafka poradil a lapil míč do rukavic. V 69. minutě ale už kapituloval, když domácí útočník Martin Kraus dostal míč za obranu a svůj nájezd na Kafku proměnil přízemní střelou na vzdálenější tyč - 1:1. Do další šance se ještě dostal Matas, ale míč mu utekl do autu. Žádný další gól už nepadl a utkání tak šlo do penaltového rozstřelu.

 

Druhý bod zůstal na domácí půdě

V úvodních dvou sériích proměnili jak domácí hráči Balšánek s Růžičkou, tak i hostující Čepelák a Marek Stockner. Naopak ve třetí sérii pochybili oba střelci, Soldát i jirenský útočník Klán. Ve čtvrté sérii proměnili Kraus i kapitán Viktorie Kejha. V páté sérii proměnil domácí Dochtor, zatímco Melechovský nedal. V rozstřelu tak zvítězil Králův Dvůr 4:3 a připsal si druhý, bonusový bod.

ZDROJ: cabelici.cz



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Řešili jsme před utkáním, koho vlastně postavit do útoku, neměli jsme k dispozici ani jednoho klasického útočníka, i proto byla možná naše hra taková syrová a Jirny v prvním poločase možná vypadaly opticky na míči lépe. Inkasovali jsme z pokutového kopu, žádnou jinou situaci v prvním poločase nemusel Krček řešit. V poločase jsme trošku změnili rozestavení, zvýšili jsme tlak ve středu hřiště a druhá půle byla zcela v naší režii. Zaslouženě jsme vyrovnali, měli jsme tam další příležitosti ke vstřelení gólu, byly tam navíc pro nás dvě hraniční penaltové situace. Remíza asi celkovému průběhu hry odpovídá, viděli jsme velmi kvalitní třetiligové utkání. Bod navíc z penaltového rozstřelu proti velmi silnému protivníkovi s pokorou bereme."

SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "Šlo o utkání nadprůměrné úrovně. První poločas jsme byli jednoznačně lepší, měli jsme vést klidně 3:0, domácí měli jen jednu velkou šanci. Hráli jsme fakt dobře, zatímco Králův Dvůr zlobil z brejků. Ve druhé půli soupeř zjednodušil hru, gól jsme dostali po nákopu mezi obranu, kde jsme měli vysoké postavení. Ke konci zápasu byli nebezpečnější domácí, skončilo to remízou. Mrzí mě, že jsme z prvního poločasu nevytěžili více branek, pak bychom dle mého vyhráli. Hráčem zápasu pravý záložník Vondráček a levý bek Čepelák."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , K. Soldát [-] , T. Břížďala [-] , T. Bohánek [-] - J. Matas [-] , J. Balšánek [-] , P. Eliáš [-] , Š. Hlinka [-] (86. P. Dochtor [-] ) , J. Ježdík [-] - M. Kraus [-] -

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - L. Hruška [-] , M. Parys [-] , J. Vondráček [-] , M. Čepelák [-] , O. Kejha [-] - L. Křeček [-] , V. Pokorný [-] (46. F. Škorvánek [-] ) - A. Melechovský [-] , M. Klán [-] , P. Vandas [-] (82. M. Stockner [-] )

ŽK: 35. J. Ježdík - 58. A. Melechovský .
Hráči zápasu: J. Krček , M. Kraus , P. Eliáš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.