1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Surmaj sestřelil Štěchovice, domácím nepomohl ani gól navrátilce Volešáka


Branky


0

Od domácího zápasu, který odehrál tým trenéra Zbyňka Busty proti Litoměřicku, čekali domácí fanoušci více. První poločas nenabídl příliš šancí, naopak ve druhém se ke střeleckému slovu přihlásil tým Litoměřicka vedený trenérem Martinem Müllerem a dvěma góly Surmaje téměř rozhodl o výsledku, který v závěru upravil, po zranění navrátivší, zkušený záložník Volešák.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bet branek

Soukup musel být ostražitý už v úvodních minutách, když ho střelou z dálky prověřil Šlehofer a domácí gólman poněkud nejistě balon vyrazil před sebe. Štěchovice odpověděly standardkami v podání Lukáše Nováka, po kterých však nikdo Plachého zakončením neohrozil. Během těchto akcí proběhlo několik dalších, které ani jednoho gólmana neohrozily. Tutová šance se naskytla ve 37. minutě, to se balon odrazil k Pavlíkovi a ten měl na kopačkách první gól Štěchovic, jenže z ideálního postavení selhal střelou mimo bránu. V závěru poločasu se opět pokoušel Šlehofer z přímého kopu, při kterém mu opět chybělo několik centimetrů.

Surmajovy hvězdné chvíle

Po třech minutách měli domácí hráči štěstí, už se zdálo, že balon zamíří do zámezí, ale Hanuš dobře sledoval hru a Soukup měl velké štěstí, že se akce odehrála ve velkém úhlu. Na druhé straně neuspěli Sulík ani Pavlík. Běhaví fotbalisté Litoměřicka se dlouho trápili ve finální fázi, nicméně vše si vynahradili v 61. minutě, Trýznův tečovaný pokus vyrazil Soukup pouze k Surmajovi, který se do odkryté brány trefil – 0:1. O vyrovnání se snažili Švejda s Košatou, první jmenovaný vyslal slabou střelu a druhý jmenovaný z přímého kopu těsně přestřelil bránu. V 68. minutě přišel další útok Litoměřicka, Těžkému odhlavičkoval balon jen k Hanušovi, od kterého mířila přihrávka na osamoceného Surmaje a přesné zakončení navýšili vedení – 0:2.

 

Následně se snažil opět Švejda, který si narazil balon se spoluhráčem, ale zamířil jen do rukavic Plachého. Třetí gól visel ve vzduchu v 79. minutě, Valentovu střelu vyrazil Soukup před sebe, ale naštěstí pro domácí mimo dosah hráčů soupeře. Do hry se zapojil navrátilec Volešák a po pár minutách pálil z voleje mimo. Přesto zadělal na drama, v 87. minutě se k němu dostal balon po rohovém kopu Lukáše Nováka a i přes reklamovanou ruku od hráčů Litoměřicka slavil snížení stavu – 1:2. Jenže k šanci na druhý gól už se jeho spoluhráči a ani on nedostali, tudíž tři body nakonec Litoměřicko vybojovalo.

Autor: Michal Kunc / fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor): S ohledem na zbylý podzimní program a s ohledem na příští zápas v Chrudimi jsem doufal, že si s Litoměřickem poradíme. Slyšel jsem, že se soupeř netrápí herně, ale střelecky. To bylo vidět v prvním poločase, kdy soupeř z Litoměřic byl skvělý v technice, ale příliš nehrozil. My jsme nevyužili dobrou šanci Pavlíka, který netrefil prázdnou bránu a ve druhém poločase nechali dvakrát zakončit Surmaje v ideální pozici. Ve hře jsme zůstali i díky trefě navrátilce Volešáka, gól to sice možná byl neregulérní, ale i tak o výsledku nerozhodl. Snad dokážeme proti Chrudimi držet krok s jasně nejlepším mužstvem této soutěže. Za hráče zápasu volím z řad soupeře útočníka Surmaje, díky kterému Litoměřicko vyhrálo.




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - Š. Maruš [-] (59. J. Košata [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] (72. L. Volešák [-] ) , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , M. Novák [-] , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , M. Švejda [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - J. Trýzna [-] (90. V. Kolmistr [-] ) , J. Šimkovský [-] , P. Václavek [-] , D. Zdržálek [-] (68. T. Jelínek [-] ) , R. Dvořák [-] , M. Štancl [-] (66. P. Valenta [-] ) , L. Šlehofer [-] , D. Šustr [-] , D. Surmaj [-] (77. J. Blažek [-] ) , M. Hanuš [-] (90. J. Grunert [-] )

ŽK: 38. Š. Kučera , 71. T. Pavlík - 44. M. Štancl , 84. M. Hanuš , 90. J. Grunert .
Hráči zápasu: D. Surmaj .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Paták Viktor - KOŠAN Martin, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.