Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je pro nás cenné vítězství, Dobrovice má jeden z nejlepších týmů ČFL, těšilo trenéra Saboua


0

Králův Dvůr předvedl smrtící úvodní čtvrthodinu, domácí zdramatizovali duel ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím ujel vlak hned v úvodu

Cábelíci předvedli skvělý vstup do utkání, hned v úvodu se prosadil z trestného kopu Jakub Balšánek a poslal hosty do vedení – 0:1. V 9. minutě se pěkně uvolnil ve vápně Michal Procházka a z otočky poslal míč přesně k tyči – 0:2. Snovou čtvrthodinu hostů završil Jakub Balšánek , který se opět trefil z trestného kopu přesně na zadní tyč a nedal domácímu Bartošovi žádnou šanci – 0:3.

 

Domácí reagovali na vývoj utkání střídáním a přeskupením sestavy, do poločasu se dostali do jediné vážnější šance, kterou však výborně zlikvidoval Krček a stav se již nezměnil.

 

Snížení přišlo pozdě

Do druhého poločasu domácí nastoupili s odhodlání poprat se o výsledek, ale obrana Cábelíků dlouho odolávala, dvakrát výborně zasáhl Krček a jednou mu pomohlo také břevno. Nakonec se však domácí dočkali, v 76. minutě se po rozehraném trestném kopu dostal k míči domácí Routek, prostřelil hostující obranu a snížil na 1:3. Cábelíci se pak i nadále úspěšně bránili a podnikali rychlé protiútoky do otevřené domácí obrany. Po centru ze strany se před domácím brankářem objevil nehlídaný Bouček, ale jeho střelu skvěle vyrazil Bartoš.

 

Domácí v závěru vsadili vše na útok a sevřeli Cábelíky před jejich brankou a nakonec se jim podařilo ještě v 90. minutě snížit na 2:3, když střelu domácího Eliáše z vápna ještě tečoval hostující obránce. To však bylo za strany domácí vše a hostující Cábelíci tak vezou s trochou štěstí těžce vybojované 3 body.

 

Zdroj: http://www.cabelici.cz

 



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Jsem zklamaný, nevyšel nám začátek a pak už byl průběh zápasu hodně hektický."

FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Do utkání jsme vstoupili tak jak jsme si řekli, byli jsme aktivní, domácí jsme napadali hodně vysoko. Než jsme se na lavičče rozkoukali, tak jsme vedli 3:0, což byl z naší strany snový úvod. Myslím, že první poločas jsme měli pod kontrolou, soupeře jsme pustili do jedné šance, kdy Krček skvěle vychytal Volfa. O poločase jsem hráče upozorňoval, že ještě není vyhráno, což se potvrdilo. Dobrovice utkání nezabalila, hrála na riziko, dostala nás v určitých pasážích utkání pod tlak, škoda, že jsme nedokázali vyřešit brejkové situace, které jsme do jejich otevřené obrany měli. Domácí v devadesáté minutě nakonec snížili na rozdíl jediné branky, závěr tak pak byl samozřejmě hektický. Je to dneska pro nás hodně cenné vítězství, Dobrovice má skvělý tým, v mých očích je to jeden z nejlepších týmů v ČFL, vyhrát zde není vůbec jednoduché."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (82. Z. Jakubec [-] ) , P. Bernát [-] (53. D. Kostka [-] ) , D. Skuhravý [-] , J. Krystan [-] (37. J. Eliáš [-] ) , R. Žaloudek [-] , M. Volf [-] , P. Tvaroha [-] , M. Sedláček [-] (46. D. Pelyak [-] ) , T. Osvald [-] (66. A. Fotr [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , K. Soldát [-] , T. Břížďala [-] , T. Bohánek [-] - M. Procházka [-] (54. J. Bouček [-] ) , J. Balšánek [-] , J. Matas [-] , Š. Hlinka [-] (90. D. Zelenka [-] ) , J. Ježdík [-] (79. P. Eliáš [-] ) - M. Kraus [-] (90. J. Bican [-] ) -

ŽK: 13. M. Routek , 22. M. Sedláček , 68. D. Miškovský , 84. P. Tvaroha - 61. J. Bouček , 89. P. Eliáš .
Hráči zápasu: J. Balšánek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PATÁK Viktor, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.