Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:15

11.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek vyprovodil Nymburk s debaklem. S takovým soupeřem se můžeme pouze učit, hodnotil trenér Kabyl


Branky


0

Utkání 11. kola České fotbalové ligy mělo jasného favorita. Byl jím domácí Písek, který předpoklady potvrdil. Hostujícímu Nymburku nasázel šest branek a předvedl divákům několik pohledných akcí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo hotovo, Řezáč nasázel hattrick

Úvod utkání se nesl spíše ve znamení rozkoukávání z obou stran. Hledaly se oba celky, ale Píseckým nahrála rychle vstřelená a z pohledu Polabanu laciná branka Aleše Hanzlíka z přímého volného kopu, která přišla již ve 3. minutě.

 

Ještě chvíli trvalo, než se domácí dostali do plných obrátek. Nymburští využili období do 18. minuty k několika pokusům o vyrovnání. Největší šanci hostí zlikvidoval gólman FC Písek Kamil Hajdušek po odehraných patnácti minutách.

 

Definitivní převzetí iniciativy žlutomodrými přišlo v 18. minutě, kdy Antonín Presl našel před brankou volného Filipa Řezáče, který zvýšil na 2:0. Téměř totožná akce se na trávníku u Otavy odehrála také o dvě minuty později a znamenala vedení domácích o tři branky. Hattrick pak Filip Řezáč dovršil po samostatném úniku těsně před poločasem – 4:0.

Změny Nymburku nepomohly

Ve snaze něco změnit, udělal trenér Nymburku Jiří Kabyl před začátkem druhého poločasu hned čtyři změny v sestavě – včetně brankáře. Písek však nepolevil a dohrál zápas v pokračujícím dominantním duchu. Skóre do konečné podoby domodelovali Antonín Presl v 58. minutě a Tomáš Froněk v minutě 76.

 

Smůlu měl tentokrát forvard Miroslav Slepička. Ten se v závěrečné desetiminutovce dostal do třech velkých příležitostí. Jednou trefil břevno a dvakrát nechal vyniknout střídajícího gólmana Polabanu Romana Přibyla. Jeho branky však během sobotního dopoledne nechyběly. Písek si i bez nich s Nymburkem poradil vysoko 6:0.

 

AUTOR: PETR BRŮHA/fcpisek.cz



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): „Věděli jsme, že Nymburk uhrál venku celkem slušné výsledky a k zápasu jsme přistoupili se vší vážností. Udělali jsme několik změn v sestavě – postavili jsme to hodně ofenzivně. Skutečně nám pomohl rychlý gól a při dalších brankových situacích se projevila naše zkušenost. Zápas jsme měli brzy pod kontrolou, ale chtěl bych pochválit i soupeře, že chtěl hrát fotbal a neuchyloval se k faulům a kouskování hry."

SK Polaban Nymburk
Jiří Kabyl (trenér): „Pro mě to je hodnocení smutné, ale na druhou stranu odráží realitu. Soupeř má lepší kádr a my jsme ho navíc nastartovali rychlým laciným inkasovaným gólem. Ve snaze s výsledkem něco udělat, jsme hloupě otevřeli hru a domácí nás potrestali. My se s takovým soupeřem můžeme pouze učit."



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] (57. J. Held [-] ) , T. Froněk [-] - M. Rendla [-] , T. Benetka [-] (64. V. Hrachovec [-] ) , A. Presl [-] (64. A. Kočí [-] ) , M. Voráček [-] - A. Hanzlík [-] , M. Avdić [-] (70. J. Kalášek [-] ) , M. Slepička [-] - F. Řezáč [-] (68. M. Held [-] )

SK Polaban Nymburk
M. Jungr [-] (46. R. Novotný [-] ) - V. Herčík [-] , M. Houžvička [-] , L. Nepovím [-] (46. R. Přibyl [-] ) , J. Kabyl [-] , T. Petr [-] (46. J. Dudek [-] ) , M. Daněk [-] , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] , J. Hájek [-] , T. Chlapec [-] (46. F. Franc [-] )

ŽK: 13. M. Avdić , 39. V. Milec , 74. V. Hrachovec - 84. M. Daněk , 87. F. Franc .
Hráči zápasu: F. Řezáč , A. Hanzlík .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.