1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:30

10.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohánkova trefa zařídila Cábelíkům tříbodový zisk


Branky


0

Benátky do zápasu vstoupily v oslabené sestavě, ale nakonec měly k bodovému zisku blízko...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Začátek utkání se nesl v pozvolném tempu. Domácí sice častěji drželi míč na svých kopačkách, k ohrožení Michňovy brány se ale prakticky nedostávali. Centry ze stran s jistotou stahoval benátecký brankář do své moci, případné střely Benátečtí buď zblokovali, nebo je srazili na rohový kop. Můžeme tak evidovat jen nepřesnou střelu Soldáta či podobný pokus domácího Eliáše.

 

První střelu hostí měl na svědomí Kocourek. I on byl ale nepřesný. Přesto z této útočné šedi mohlo udeřit ve 39. minutě. Domácí zahrávali přímý kop z pravé strany, na míč dosáhl hlavou Matas, poslal ho ale nad břevno benátecké brány. Na opačném pólu hřiště hlavičkoval Kocourek, Krčka ale tento pokus nezaměstnal.

 

Domácí se prosadili po nástupu ze šaten

Do druhého poločasu udělali domácí jednu změnu s cílem zvýšit útočnou aktivitu. Prakticky z první šance vstřelili, jak se později ukázalo, také jedinou branku zápasu. Po rohovém kopu se dostal míč k Tomáši Bohánkovi, který ho dopravil za Michňova záda – 1:0. S hosty mohlo být ještě hůře v 52. minutě, kdy na Balšánkův centr z trestného kopu naskočil Martin Kraus, který ale tentokrát nechal vyniknout Michňu. Na druhé straně sice Šahini dostal míč do branky, chvíli před tím ale hlavní rozhodčí Ulrich postřehl Bočkův útočný faul. Benátečtí zvýšili aktivitu. Kocourek svoji další střelou Krčka neohrozil, úspěšnější nebyl ani střílející Tvrzník. Chvíli poté zakončoval také Knobloch, i on však trefil pouze ochrannou síť.

 

V 70. minutě ochozy zašuměly po velmi pěkné Bočkově střele, která ale o kousek minula královodvorskou bránu. První střelu hostů, která směřovala mezi tyče, měl na svědomí v 74. minutě Boček. Krček však dokázal vytěsnit míč na rohový kop. Pojistit těsný náskok mohl na druhé straně Ježdík, který ale o kousek minul. Skórovat se nepovedlo po chybě Sudka ani Procházkovi, který byl zcela sám před Michňou, ten ale svůj tým poněkolikáté podržel a přičinil se tak o to, že se hosté mohli bít o body až do závěrečného hvizdu. V další šanci se ocitl Martin Kraus, který ale z nadějné pozice bránu přestřelil.

 

Závěrečné minuty patřily hostům, kteří marně dobývali pokutové území. Nejprve Walter přestřelil. Po dalším centru scházelo zabíhajícímu Jägerovi několik krůčků k zakončení. Při další akci sklepl míč Tvrzník pro Kocourka, jenž ale střílel nad branku. V poslední šanci se ocitl hostující Horák, jehož střelu vytáhl pozorný Krček na rohový kop. Následná hlavička nesměřovala mezi tyče a hlavní rozhodčí Ulrich ihned zápas ukončil.

 

zdroj: kopanabenatky.cz

 



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér, pro kopanabenatky.cz): S výsledkem jsem spokojený. Těší mě, že po propadáku na Vyšehradě, jsme tento zápas výsledkově zvládli. S předvedenou hrou ale spokojený nejsem. Věděl jsem, že Benátky mají propracovanou defenzívu a že je to tým, který je dobře organizovaný a který je nepříjemný, protože je šikovný na míči. Tohle se potvrdilo. V první půli jsme se nemohli do jejich organizace dostat. Na můj vkus jsme byli příliš sterilní. Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu, začali jsme hrát na dva útočníky. Ze standardky jsme vstřelili branku, čímž jsme si pomohli. Měli jsme i další šance, kdy jsme utkání mohli rozhodnout. Místo abychom se zklidnili, tak jsme závěr vůbec nezvládli. V posledních deseti minutách Krček chytil tři benátecké střely. Dnes můžeme děkovat. že hostující tým nevyrovnal. Je to šťastné vítězství, za které jsme samozřejmě rádi.

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Do tohoto utkání jsme nastupovali opět bez několika hráčů základní sestavy. A i když jsme nebodovali, tak jsme v Králováku určitě nepropadli. První půle se odehrála bez šancí, spíše to byl takový taktický boj. V úvodu druhého poločasu jsme obdrželi branku. Po ní se hra oboustranně více otevřela. To přineslo i některé šance na obou stranách, které však zůstaly bez brankového efektu. Nutno objektivně podotknout, že soupeřovy šance byly v těchto fázích větší. Tlak v poslední čtvrthodině utkání byl na naší straně. Měli jsme tam i dvě dobré příležitosti, ale domácí brankář svůj tým podržel. Podle mého názoru by byla dnes spravedlivější remízová dělba bodů.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , K. Soldát [-] , T. Břížďala [-] , T. Bohánek [-] - J. Ježdík [-] (79. P. Dochtor [-] ) , J. Matas [-] , P. Eliáš [-] (46. Š. Hlinka [-] ) , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] (86. J. Bouček [-] ) - M. Procházka [-] (83. D. Zelenka [-] ) -

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , J. Kocourek [-] , B. Tvrzník [-] , J. Sudek [-] (78. M. Borovička [-] ) , E. Šahini [-] (60. Š. Krýda [-] ) , J. Boček [-] , O. Walter [-] , J. Knobloch [-] , V. Šimeček [-] , J. Jäger [-]

ŽK: 40. J. Matas - 54. B. Tvrzník , 59. J. Boček , 66. V. Šimeček .
Hráči zápasu: J. Krček , T. Bohánek - J. Knobloch .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - VÁŇA Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.