2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:30

8.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Litoměřicko zavelelo k obratu v závěru, čtyři minuty před koncem rozhodl Šustr


Branky


76. M. Hanuš , 86. D. Šustr - 34. T. Osvald
0

Po trefě Osvalda se Dobrovice držela ve vedení, o které přišla až v závěrečné čtvrthodině, soupeř si připsal velmi důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól inkasoval Plachý

Zápas mezi týmy z opačných pólů tabulky měl favorita v Dobrovici, která zpočátku hrála s Litoměřickem vyrovnanou podívanou, ale ve 34. minutě využila jednu ze svých šancí. Na centr do šestnáctky naběhl Tomáš Osvald na úroveň penalty a hlavičkovým zakončením překonal gólmana Plachého – 0:1. Ve vedení se hosté udrželi až do konce poločasu, po vstřeleném gólu se hrálo ještě deset minut, ve kterých se domácí na gól nezmohli. Oproti ostatním zápasů, ve kterých Litoměřicko vždy o své vedení přišlo, muselo nyní ve druhém poločase ztrátu dotahovat.

Rozhodl Šustrův gól v závěru

Druhé dějství Litoměřicku nepřálo, několik příležitostí domácí fotbalisté nedotáhli do konce a čas rychle utíkal. Dobrovice nehrála zataženě, s jednogólovým vedením se nespokojila a několikrát řádně prověřila Plachého, jehož skvělé zákroky umetli cestičku k závěrečným patnácti minutám. V 76. minutě hledal Blažek přihrávkou Jelínka, který byl tísněný a nedokázal vyrovnat, což se povedlo až po následném závaru Marku Hanušovi – 1:1. Už by se zdálo, že se soupeři rozejdou smírně, ale domácí byli rozjetí. Na přímý kop Jelínka naběhl Dominik Šustr a krkolomnou rybičkou rozhodl o vítězi zápasu - 2:1. Litoměřicko si k chudým šesti bodům připsalo import dalších tří, naopak Dobrovičtí mají nyní již devítibodovou ztrátu na lídra z Chrudimi.

 

Zdroj: oficiální web Litoměřicka (www.fklitomericko.cz)

Článek byl upravenm redakcí

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Perlička zápasu: Litoměřicku se podařilo otočit skóre ve svůj prospěch a získat tři body. Je to vůbec poprvé v sezóně, kdy se Litoměřicko mohlo radovat z výhry poté, co v zápase prohrávalo.




Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - R. Dvořák [-] , L. Šlehofer [-] , D. Šustr [-] , D. Surmaj [-] (87. L. Brůžek [-] ) , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] (46. T. Jelínek [-] ) , P. Václavek [-] , D. Zdržálek [-] (66. J. Blažek [-] )

FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , M. Volf [-] (78. D. Miškovský [-] ) , J. Novák [-] , T. Osvald [-] (83. J. Krystan [-] ) , P. Tvaroha [-] , R. Žaloudek [-] , J. Eliáš [-] (76. A. Fotr [-] ) , D. Pelyak [-] , M. Sedláček [-] , P. Bernát [-] (63. D. Kostka [-] )

ŽK: 89. J. Plachý , 90. M. Hanuš - 59. P. Tvaroha , 74. T. Osvald .
Hráči zápasu: T. Jelínek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.