1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:30

6.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlická ofenziva tentokrát narazila na králodvorskou skálu


Branky


0

Šlágr 6. kola hostili Cábelíci. Domácím stačila ke tříbodovému úspěchu jedna jediná trefa... Na zápase nechyběl fotograf Jiří Pojar!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvůr to na Domažlice umí

Králův Dvůr a Domažlice v prvních zápasech přesvědčily o své kvalitě. Loni se ve vzájemných soubojích dařilo lépe Cábelíkům, kteří vyhráli obě utkání a to dokonce bez obdržené branky. Udržet čisté konto i tentokrát se při střelecké potenci a produktivitě Domažlických tentokrát zdálo jako hodně tvrdý oříšek.

 

Od úvodu se hrál hodně opatrný zápas, ve kterém ani jeden celek nehodlal udělat chybu a hra se tak odehrávala převážně ve středu pole. A vlastně z první zajímavé situace padl ve 13. minutě gól. Domácí Josef Bouček se zbavil strážců na pravé straně hřiště, poslal míč do vápna, kde hosté nezareagovali, odraženého míče si všiml Šlapák a v pádu ho posunul k úplně volnému Michalu Procházkovi. Krajní záložník asi v kariéře mnoho jednodušších branek nedal a poslal míč za brankovou čáru lehkým doklepnutím – 1:0. Hra se nadále odehrávala daleko od obou branek, Krček se Švihoříkem nemuseli zasahovat, s míčem hráli daleko více hostující hráči, ale branku domácího gólmana vážněji neohrozili.

Domažlice standardky k vyrovnání nevyužily

Do druhého poločasu domácí Cábelíci vstoupili aktivně s cílem zvýšit jednobrankový náskok a dotáhnout zápas do vítězného konce. Do šance se dostal Jan Matas, ale branku přestřelil. Následně se domácí zatáhli a hrozili z rychlých protiútoků. Žádný z nich však nedotáhli ke vstřelení pojišťovací branky. Když ani hosté nevyužili několik závarů k vyrovnání, a ani jednu z mnoha a mnoha standardních situací, udržel domácí brankář Jiří Krček znovu čisté konto a Cábelíci si připsali tři body za nejtěsnější možnou výhru. (zdroj: www.cabelici.cz)



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Jiří Sabou (trenér): "Cenné vítězství, kterého si hodně vážíme, vyhráli jsme zápas s velmi kvalitním soupeřem, který měl ve třetí lize zatím nejlepší útok a velkou sílu v ofenzivě. Před zápasem jsme řešili marodku, z utkání jsme tak měli velký respekt. Povedlo se nám dát první gól, což určilo ráz utkání. Soupeř poté vyrovnal hru, snažil se s výsledkem něco udělat, ale hráli jsme konsolidovaně a pozorně směrem dozadu. Nepouštěli jsme tak Domažlice do žádné větší šance, ve druhé půli jsme měli dvacetiminutovku, kdy jsme mohli přidat druhý gól, ale ani jeden ze tří brejků jsme nevyřešili. Soupeř hrál až do konce, hrozil i ze standardek a závěr jsme i trochu se štěstím ustáli. Krajní záložník Michal Procházka dal rozhodující gól, odvedl spoustu práce směrem dopředu i dozadu. Absolutorium ale zaslouží i celá obrana a defenzivní hráči, vůbec celý tým předvedl kompaktní výkon."

TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Do utkání jsme nevstoupili dobře, dostali jsme branku. Zápas jsme alespoň do remízy měli dotáhnout. Kopali jsme asi třicet standardních situací a góly jsme nedali. To rozhodlo, hru jsme měli jinak pod kontrolou, drželi jsme míč a byli o drobet lepší, domácí po brance spíše bránili, čekali na brejky. Hráčem zápasu od nás byl levý bek Mlynařík."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , K. Soldát [-] , J. Ježdík [-] , J. Bouček [-] - J. Balšánek [-] , P. Eliáš [-] , J. Matas [-] , M. Procházka [-] (89. J. Černý [-] ) - M. Šlapák [-] (82. T. Bohánek [-] ) , Š. Hlinka [-] (76. D. Zelenka [-] ) -

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - D. Bezdička [-] (54. M. Hejda [-] ) , P. Došlý [-] (76. L. Roubal [-] ) , L. Pfeifer [-] , P. Mužík [-] , M. Braun [-] (40. R. Kropáček [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Mlynařík [-] , T. Hájovský [-] , M. Hrubý [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 23. M. Růžička , 57. M. Šlapák , 63. M. Procházka - 58. M. Hejda .
Hráči zápasu: M. Procházka - M. Mlynařík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Martínek Petr - MRKÁČEK Michal, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.