J. Košata 77. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jirenští si bez Melechovského vytvořili rozhodující náskok v prvním poločase


Branky


0

Do zápasu s týmem Jiren vstoupili domácí s cílem reagovat na dvě venkovní prohry z Dobrovice a Vltavínu. Série se ale prodloužila... Naopak Jirny získaly druhou venkovní výhru i bez nejlepšího kanonýra loňské sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náskok Jiren

Během úvodních minut se týmy pozdravily po jednom pokusu, Jonáš málem překvapil Kafku, kterého dělilo od inkasovaného gólu pár centimetrů, naopak Křeček tvrdou střelou donutil Soukupa zakročit. První vážná akce byla k vidění v šesté minutě, Volešák hledal přihrávkou Štědronského, ten obešel Kafku a mířil mezi tři tyče, ale slabší zakončení z mírného úhlu ještě stihl Parys odkopnout. Na odpověď se čekalo šest minut, rohový kop zahraný Kocourkem zakončil Hruška velmi přesně, ale za Soukupa zaskočil Košata na brankové čáře.

Právě Košata měl na kopačce vedoucí gól, jenže jeho zakončení zamířilo těsně vedle tyče. Vzápětí se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš. Ve 25. minutě hledal Vondráček Křečka, který ránou ze střední vzdálenosti překonal Soukupa – 0:1. V tu dobu se Jirny herně zvedly a vytvořily si mírný tlak. Ve 35. minutě překonal Soukupa i Kejha, ale bylo mu odpískáno ofsajdové postavení. O tři minuty už záchrana nepřišla, Pavlík neubránil ve vápně Pokorného a ten přihrál Vondráčkovi, který přidal druhý gól – 0:2. Po druhém gólu navíc musel odstoupit pro zranění Pavlík.

Přišlo jen snížení

Hned po návratu na hrací plochu se po pár vteřinách dostal do zakončení Batka, ale minul bránu. Následovaly nepřesné pokusy Křečka či Švejdy, který později vytvořil ideální situaci na snížení, když obešel kolem Procházky a jeho přihrávka šla i mimo dosah Kafky, jenže Batka nebyl v ideální pozici a nezakončil. Pozorný musel být Soukup pár minut poté, když včasně vyrážel zakončení zkušeného Pokorného. Velkou naději nám dala 77. minuta, to byl Švejda faulován střídajícím Stocknerem a pár okamžiků poté proměnil penaltu Košata – 1:2.

Závěrečných zhruba deset minut nabídlo tři šance. V 79. minutě po dlouhém autu Kučery zakončoval Volešák, ale na Kafku nevyzrál. Jirny mohly definitivně rozhodnout o tři minuty později, Vondráček hledal osamělého Pokorného, do jehož zakončení se obětavě vrhl Těžký a úspěšný zákrok ho stál pár minut ošetřování. Pár vteřin před koncem nebyla využita velká šance na vyrovnání, Štědronského střelu z úhlu se Kafkovi nepodařilo schovat do rukavic a neúspěšně se pokusil dorážet Batka.

Autor: Michal Kunc / fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor): „Tento zápas je velmi těžké hodnotit. Postupně se dostáváme tabulkou níže a výkony začínají být na pováženou. Je sice pravdou, že jsme přišli o klíčového stopera Bustu, zraněný byl před zápasem i Sulík a toto duo následoval v tomto zápase Pavlík, což je další klíčový hráč. Nyní tak máme prakticky jen jedenáctku a bude to hodně těžké. Zápas hodnotím spíše negativně, nastoupili jsme aktivněji, nevyužili šance a poté se Jirny dostaly do zaslouženého vedení. Ve druhém poločase se sice mírně zatáhly, ale nebýt penalty, nedali bychom asi až do noci gól ze hry. Jeto velká škoda, dobrý start do sezony je minulostí. Jako nejlepšího hráče bych vybral Jiřího Vondráčka, který na jeden gól nahrál a jeden, rozhodující, vstřelil sám. Dost mě překvapil i výkon veterána Pokorného, který neúnavně napadal naší rozehrávku po celý zápas, což je v jeho věku pozoruhodné.“

SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): „První poločas byl z naší strany velmi dobrý, předvedli jsme dobrou kombinační hru, dobře jsme napadli a zaslouženě jsme vedli 2:0. I soupeř nějaké šance měl, ale my jsme dvě tři další nevyužili a jedna branka nám nebyla uznána. Ve druhé půli se nám nepovedl vstup, domácí měli velkou šanci. Trochu jsme ustoupili od naší hry, Štěchovice začaly balóny nakopávat. Jsme rádi za výhru, kterou jsme si myslím z celkového pohledu zasloužili. Hráčem utkání byl střední záložník Křeček.“



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Košata [-] , J. Jonáš [-] (76. M. Šum [-] ) , Š. Těžký [-] , L. Jakobovský [-] , M. Švejda [-] , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] (42. Š. Maruš [-] ) , L. Batka [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - M. Parys [-] , J. Procházka [-] , L. Hruška [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] - D. Kocourek [-] (69. M. Stockner [-] ) , L. Křeček [-] (71. R. Stöckner [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (85. J. Černý [-] ) , V. Pokorný [-] -

ŽK: 68. Š. Kučera - 81. M. Čepelák .
Hráči zápasu: L. Křeček , V. Pokorný , J. Vondráček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tesař Tomáš - URBAN Michal, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.