1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 13:30

4.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížovou návrat Jirouše nespasil, popáté prohrála


Branky


21. R. Nečas - 38. A. Fotr , 67. M. Sedláček (p.) , 74. D. Kostka
0

Dobrovice přehrála nováčka ve druhém poločase, ve kterém proměnil penaltu Sedláček a chvíli na to navýšil na konečných 3:1 Kostka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volf spálil šanci, pak musel střídat

Čížová vyhlížela návrat svého kanonýra a v pátém utkání ročníku se dočkala - Martin Jirouš, nejlepší střelec v loňském ročníku divize, poprvé nastoupil, a hned v základní sestavě. Dobrovice vstoupila do zápasu dobře a v 5. minutě si vypracovala první střeleckou příležitost. Satrapa ale domácí celek zachránil, když zlikvidoval ránu osamoceného Volfa. Hostující plány pak narušilo právě zranění střelce Volfa, který musel vystřídat. Následně se Čížová dočkala vlastně z první vážné šance i první branky. Radim Nečas využil chyby dobrovické obrany, po pěkné kombinaci spoluhráčů převzal míč a situaci vyřešil šikovně - poslal Jihočechy do vedení střelou k tyči - 1:0. 

 

První půle byla rozháraná, s hodně nepřesnostmi na obou stranách. Dobrovice se ale díky zlepšené kombinační hře a převaze v držení balónu dočkala vyrovnání. Adam Fotr vzal při přečíslení zodpovědnost na sebe, navedl si míč na střed a z velkého vápna dokonale využil volného prostoru - namířil technickou střelu přesně k pravé tyči Satrapovy branky.

Čížová ve druhém poločase nic nevymyslela

V 53. minutě se radovali domácí ze vstřelené branky, ale změnu skóre překazilo předchozí ofsajdové postavení zakončujícího hráče. V 64. minutě nevyužili velkou šanci hosté, ale nemuseli litovat. Centr ze strany totiž blokující čížovský hráč nešikovně zblokoval rukou a kopala se penalta! Marek Sedláček při exekuci nezklamal a poslal míč do protipohybu strážce branky - 1:2.

 

O sedm minut později se Dobrovice radovala znovu. Po rohovém kopu sklepl spoluhráč míč na Kostku a ten už přesnou ránou věděl rady - 1:3. Další šance už hosté neproměnili a protože Bartoš proti Čížové už nemusel řešit žádnou gólovou příležitost, vezli si hosté domů tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Otočili jsme vývoj utkání, když jsme dostali branku z ojedinělého útoku soupeře po zbytečné chybě. Slušně jsme kombinovali a naštěstí se nám povedlo do poločasu vyrovnat, branku jsme dali po pěkné akci. První půle ale byla hektická, s plno ztrátami na obou stranách. Ve druhé půli jsme se zklidnili a šli do vedení. Proti penaltě domácí ani neprotestovali, ruka byla evidentní. Pak jsme měli na pět příležitostí, kdy jsme měli skórovat, což se nám nepodařilo, ale nakonec jsme třetí uklidňující gól dali a utkání zvládli. Nejlepším hráčem zvolím středního záložníka Radka Žaloudka. Marek Volf odstoupil kvůli tržné ráně na hlavě, byl otřesený, snad to nebude nic vážného, je to tvrďák."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Satrapa [-] - M. Kočí [-] (84. D. Tomášek [-] ) , D. Novák [-] , M. Held [-] (73. M. Grobár [-] ) , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] (83. L. Bálek [-] ) , R. Nečas [-] (73. P. Vávra [-] ) , M. Jirouš [-] , P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , T. Janoch [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Sedláček [-] , D. Pelyak [-] (51. L. Fialka [-] ) , J. Novák [-] - P. Bernát [-] , T. Osvald [-] (84. N. Husenský [-] ) , J. Krystan [-] (88. P. Tvaroha [-] ) , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (81. J. Eliáš [-] ) - M. Volf [-] (16. D. Kostka [-] )

ŽK: 45. M. Routek , 67. A. Fotr , 69. J. Novák .
Hráči zápasu: R. Žaloudek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Starý Dominik - HURYCH Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.