Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Nevídaný debakl, Chrudim potupila ve šlágru kola Domažlice sedmi góly!


0

Utkání dosud neporažených celků nabralo nečekaný vývoj už v první půli, po které domácí vedli vysoko 3:0. Domažlice ve druhém poločase odpadly, Chrudim dokázala své šance zužitkovat a výsledkem bylo skóre 7:0! Hattrick nasázel Dostálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim důrazně nakročila za třemi body

Úvod utkání začal z obou stran opatrně. Hosté se snažili držet míč na kopačkách. V 10. minutě se dostali hosté do zakončení, ale hlavička domažlického útočníka mířila nad branku. Domácí hráči následně převzali otěže zápasu do svých rukou a začali soupeře přehrávat.

 

Ve 14. minutě přímák Kopeckého trefil zeď. V 17. minutě Langrova střela minula branku hostí. Ve 21. minutě se po pravé straně prosmýkl Kesner, nahrál před branku Kučerovi a ten už otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Domácí gól uklidnil a vytvářeli si další příležitosti. Chrudimská obrana fungovala na jedničku a soupeř z Domažlic se již do vážnějších šancí nedostával. Ve 29. minutě si na míč za obranu naběhl Dostálek, brankář domažlických Brych neodhadl rychlost chrudimského hráče a při vyběhnutí mimo pokutové území byl u míče pozdě. Chrudimský hráč ho obešel a do prázdné branky zvýšil na 2:0.

 

O dvě minuty později to bylo již 3:0, když Dostálek zužitkoval samostatný nájezd. Do poločasové přestávky mohli domácí ještě skóre utkání navýšit, ale akce Kesnera zakončením neskončila. Poločas tak domácí zvládli a odcházeli s luxusním náskokem 3:0. 

Domácí krasojízda

Hned ve třetí minutě druhého poločasu zužitkoval Kesnerův centr hlavou Krčál a domácí vedli již 4:0. Od této chvíle byli domácí jednoznačně na koni a soupeř v hlubokém útlumu. Domácím vycházelo vše. Šance, které si Chrudimští připravovali, lahodily oku. V 62. minutě se prosadil střelecky Kučera, ale gól pro jeho ofsajdové postavení uznán nebyl.

 

V 63. minutě se po střele Kopeckého vytáhl brankář Brych. V 78. minutě dovršil hattrick Dostálek, když se v pokutovém území obtočil kolem obránce tam a zpět a chytrým dloubnutím k tyči do protipohybu brankáře přidal svůj třetí gól v utkání. Nádherná akce, kterou si rozhodně vychutnejte ve videu - čas 6:30! Domácí vedli již 5:0.

 

V 84. minutě střídající Vavrouš zpracoval dlouhý centr a křižnou střelou překonal brankáře Brycha pošesté. Na konečných 7:0 upravil Stránský, který nejprve rozjel akci  a nahrál Vavroušovi. Ten ve skluzu ještě před brankářem stačil balón poslat na branku. Míč se odrazil od tyče a dobíhající Stránský ho pohodlně dopravil do sítě. Domácí si konec utkání v klidu užili a zcela zaslouženě získali tři body.  

 

Zdroj: mfkchrudim.cz

VIDEOSESTŘIH S OHLASY CHRUDIMSKÝCH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Radim Holub (asistent trenéra): "Za celou kariéru jsem toto nezažil. Týmy ve třetí lize jsou vyrovnané a dát Domažlicím sedm branek, to se jen tak nestává a jsme za to rádi. Vynikající výkon všech kluků, podpořený výbornou defenzivou, Domažlice ani jednou nevystřelily na branku, my jsme dali gól prakticky ze všeho."

TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Hlavní rozdíl byl v bojovnosti, nezvládli jsme začátek utkání, na který jsme se přitom připravovali. V první půli se tak utkání rozhodlo, ale my nezvládli ani pokračování, za celý zápas jsme si nevytvořili šanci. Soupeř zaslouženě vyhrál. Je to tedy dost kruté, my si to to musíme rozebrat a určitě z toho vyvodíme nějaké důsledky. Nechám si to ještě vše projít hlavou, v týdnu nás čekají čtyři tréninky, takže se vrátíme k tomu, co vše bylo špatně. Tohle by se stávat nemělo, sedm branek je hodně. Nic podobného jsem nezažil, v Dobrovici jsme jednou hráli s Tachovem 6:1, ale prohrát 0:7, to ne."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] , L. Kopecký [-] (63. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (86. F. Holeček [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (76. M. Ptáček [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , D. Vodrážka [-] (81. J. Stránský [-] )

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - O. Chocholoušek [-] , R. Kropáček [-] (46. M. Hejda [-] ) , P. Došlý [-] (46. D. Bezdička [-] ) , L. Pfeifer [-] (70. L. Roubal [-] ) , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , M. Mlynařík [-] (64. D. Boček [-] ) , M. Bauer [-] (70. J. Teršl [-] ) , T. Hájovský [-] , J. Blažek [-]

ŽK: 25. L. Pfeifer , 46. J. Blažek , 66. P. Mužík .
Hráči zápasu: T. Dostálek .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Teuber Ivan - VAŇKÁT Zdeněk, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.