A. Nágl 56.
J. Souček 59.
M. Kukla 89. (p.)
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2017 17:00

16.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ústecká Jiskra smetla Litoměřicko třemi góly!


Branky


56. A. Nágl , 59. J. Souček , 89. M. Kukla (p.)
0

Po výborném výkonu i výsledku v Zápech se fotbalisté Jiskry pochlapili i v středečním domácím vloženém kole proti Litoměřicku. To už v zápase nevedl hlavní trenér Mišovec - informovali jsme ZDE.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Hosté disponují velmi mladým týmem, složeném převážně z hráčů, kteří prošli mládežnickými výběry ligových mužstev. Domácí vsadili i tentokrát na osvědčenou hru založenou na perfektní defenzivě. Až na malé výjimky si hosté s touto taktikou neporadili a po přestávce platili za chyby.

 

V úvodu byli litoměřičtí hráči častěji na míči, dobře kombinovali, ale končili většinou před vápnem. Už v 5. min. tak mohli udeřit domácí, když na dlouhý nákop Vaňouse na zadní tyči těsně nedosáhl Souček. Ve 12. min. se na druhé straně zrodila největší příležitost hostů v zápase. Po centru z levé strany zůstal na chvilku na penaltě volný Trýzna, jehož střelu zázračně na brankové čáře odvrátil Langer. Největší šance Jiskry přišla v 18. min. po rohovém kopu Vaňouse, který obrana soupeře odvrátila před Strnada, ten však z 10 metrů trefil brankáře Plachého. Gólman reprezentace ČR do 18 let se vyznamenal ještě v 34. min., když po centru Langera chytil hlavičku Součka. V závěru úvodní části byl před vápnem podražen výborně hrající Nágl, ale následný přímý kop Langer netrefil. 

Ústí standardky umí

Ani po přestávce se obrázek hry nezměnil, s tou výjimkou, že domácí začali těžit ze své další velké zbraně, standardních situací. V 54. min. byl na polovině hostů faulován Vaňous, následný přímý kop posadil Langer na hlavičku Nágla a ten usměrnil přesný centr do sítě – 1:0.

 

Další velká radost přišla v 59. min., kdy po dlouhém autu Langera do vápna, propadl míč na zadní tyč, tam si ho našel Vaňous a jeho zpětnou přihrávku nekompromisně zavěsil pod břevno z 8 metrů Souček – 2:0.

 

Po tomto gólu se hosté ještě více tlačili dopředu, ale tam naráželi na perfektní obranu. V 89. min. se na druhé straně odpoutal od svého strážce střídající Nikodem, nahrál do běhu Opinovi, jehož centr odvrátil rukou jeden z obránců. Nařízenou penaltu „specialista“ Kukla bezpečně proměnil – 3:0. Hráči Jiskry s vděčnými fanoušky tak mohli slavit své první zasloužené tříbodové ligové vítězství. Těžký, ale zatím velmi úspěšný týden skončí pro Ústí v sobotu 2. 9. od 17.00 hod. dalším domácím utkáním proti Sokolu Brozany.

 

AUTOR: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (spolupracovník redakce): Nejlepším hráčem byl na domácí straně Adam Nágl, univerzál, který může hrát všude, nastoupil už v Zápech na postu defenzivního záložníka a tam je jako doma, byl nejlepším hráčem na hřišti, navíc dal tradičně hlavou důležitý vedoucí gól a určitě patří do sestavy kola. Za Litoměřicko pak Jakub Trýzna, šikovný ofenzivní záložník umí s míčem, dokáže se dostat i do šance, nejvíce trápil zadáky domácích.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Mareš [-] (60. M. Kukla [-] ) , M. Opina [-] (90. M. Krátký [-] ) , L. Smejkal [-] (70. J. Nikodem [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (83. V. Habrman [-] ) , J. Souček [-] , P. Langer [-] , P. Jeníček [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - J. Šimkovský [-] , R. Dvořák [-] , J. Grunert [-] , L. Šlehofer [-] (46. M. Batryn [-] ) , D. Surmaj [-] (56. J. Kalaš [-] ) , V. Kolmistr [-] (62. P. Valenta [-] ) , D. Šustr [-] (78. A. Zbudil [-] ) , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] , M. Štancl [-]

ŽK: 39. J. Grunert , 85. J. Šimkovský .
Hráči zápasu: A. Nágl - J. Trýzna .
Počet diváků: 610. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.