1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí slaví první vítězství v soutěži, překvapilo v Zápech


Branky


0

Hostům pomohl bleskový první gól. Favorizované Zápy sice ve druhém poločase srovnaly, ale další branka už nepadla a rozhodovaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souček se zapsal do ústecké historie

Fotbalisté Jiskry si do Záp přijeli pro první třetiligové body a už ve 2. minutě se dočkali i svého prvního ligového gólu. Po akci a centru Smejkala se do historie zapsal pohotovou střelou Jan Souček – 0:1. Poté předvedli svěřenci trenéra Chudého perfektní defenzivní výkon, domácí sice měli územní převahu, ale před ústeckou brankou se dlouho nemohli prosadit.

Zápy srovnaly, více už nestihly

Obrázek hry se nezměnil ani po přestávce, výjimkou byla situace z 69. minuty, kdy se k odraženému míči dostal na hranici vápna zápský Novák, jehož pohotová rána skončila za zády jistého Krátkého – 1:1. Těsně před vystřídáním se ještě do velmi slibné šance uvnitř pokutového území dostal kapitán Vaňous, ale mířil těsně vedle. Přes úpornou snahu domácích tak zápas dospěl do penaltového rozuzlení. 

 

 

Hosté se radovali

V něm všichni střelci Ústí v pořadí Kukla, Nágl, Strnad, Souček i Jeníček byli přesní, domácí jednou neuspěli, a tak si ústecký tým připsal velmi důležitý a cenný bod navíc. Ten znamená, že před anglickým týdnem opustila Jiskra poslední místo v průběžné tabulce.

 

Na týmy ČFL čeká náročná část podzimu v podobě anglického týdnu. Například Ústí se před svými fanoušky bude snažit o body hned dvakrát v rozmezí čtyř dnů. Ve středu 30. 8. od 17.00 hod. přivítá Jiskra tým FC Litoměřicko a v sobotu 2. 9. od 17.00 hod. pokračuje program utkáním proti SK Brozany. I Zápy budou hrát dvakrát doma - s Nymburkem a cábelíky z Králova Dvora.

 

AUTOR: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér): „Odehráli jsme velmi bojovné utkání, kde si hráči sáhli na dno. Především v obranné činnosti předvedli velký výkon i dostatek odvahy při bránění standardních situací, kterých měl soupeř strašně moc. Malé hřiště tomu ostatně nahrávalo. Podařilo se nám vsítit úvodní gól hned v začátku utkání a pak jsme se soustředili hlavně na bránění. Bohužel soupeř vyrovnal a utkání došlo do penaltového rozstřelu. Byli jsme při něm úspěšní a připsali si bonusový bod navíc. Hráči si za předvedený výkon určitě toto vítězství zasloužili.“



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - K. Piták [-] , M. Macek [-] , L. Novák [-] (36. L. Květoň [-] ) , P. Putz [-] , T. Bulíř [-] (64. M. Kovařík [-] ) , M. Jelínek [-] , M. Štěpánek [-] , P. Pavlík [-] (46. M. Novák [-] ) , D. Pedro [-] , P. Růžek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Opina [-] (86. V. Habrman [-] ) , L. Smejkal [-] (78. J. Nikodem [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (76. M. Kukla [-] ) , J. Souček [-] , P. Falta [-] (90. M. Mareš [-] ) , P. Langer [-] , P. Jeníček [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 39. K. Piták , 50. M. Novák - 12. J. Krátký , 74. J. Strnad .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KLUPÁK Petr, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.