2:1
(1:1)
26. J. Synek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Střídající žolík Štědronský rozhodl o výhře domácích Štěchovic


Branky


0

Štěchovice potvrdily úspěšný vstup do sezóny. Benátky sice šly do vedení a měly územní převahu ve druhém poločase, ale domácí dokázali dvěma góly otočit a jsou zatím stále stoprocentní…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Synek otevřel skóre po rohu

První šanci v zápase si vypracovaly Benátky po dvou minách, Synek dokázal dostat do střelecké pozice a s přispěním jednoho z hráčů netrefil bránu. Na druhé straně se pokoušel Batka, když obešel Hošťálka a přihrával na druhou stranu vápna, kde ovšem nebyl žádný z jeho spoluhráčů. Následovaly další šance Benátek, ze střední vzdálenosti neuspěl s rotovanou střelou Walter, o pár minut později střílel Synek a Soukup měl co dělat, aby skákající balon vytěsnil do zámezí. Své štěstí pokoušel i Sulík, jenže Levíčka svou hlavičkou příliš neohrozil.

 

Zato Soukup byl v řádné permanenci ve 23. minutě, když si hosté během pár vteřin vytvořili rovnou tři velké šance. Celá akce začala u Bočka, který prošel levým krajem hřiště, využil střetu dvou domácích hráčů a z velkého úhlu nechal vyniknout Soukupa, balon se ale nepodařilo dostat do zámezí a zakončoval Synek, ani on neuspěl a proti rozhozené obraně měl zřejmě největší šanci Walter, jenže ani on nezměnil průběžný stav.

 

Ale právě poslední jmenovaný rozehrával po nejistém zákroku Soukupa rohový kop, na který si počkal Synek a dostal Benátky do vedení – 0:1.

 

Vedení si početný zástup fanoušků Benátek neužíval dlouho, o čtyři minuty později, ve 30. minutě, vybídl Hřebeček lépe postaveného Volešáka, který využil svých zkušeností, dobře zpracoval balon, a vzápětí ho i s drobným přispěním Levíčka dostal mezi tři tyče – 1:1.

 

Ještě do poločasu se pokusili o navrácení vedení hostům Boček s Walterem, ale ani jeden z nich neuspěl.

Úspěšné napadání

Druhý poločas byl oproti tomu prvnímu na šance výrazně chudší. Benátečtí sice domácí mužstvo k balonu moc nepouštěli, jenže po jedné chybě došlo k definitivnímu obratu. V 61. minutě začala akce u Volešáka, který chytře počkal, až se okolo něj přežene Horák, vyslal centr na střídajícího Štědronského, který aktivně napadal Hakla, ten udělal chybu při malé domů a Levíček podruhé lovil balon ze sítě – 2:1. 

 

Postupem času se Benátky držely ještě více u balonu, zmohly se ale pouze na nepřesné pokusy Knoblocha s Kocourkem. O výsledku mohl rozhodnout Štědronský, když málem využil další špatné malé domů, tentokráte od Horáka, ale Levíček své spoluhráče podržel. Neúspěšně se o vyrovnání pokoušel Hošťálek ze standardky a ani Tvrzníkům pokus si cestu za záda Soukupa nenašel. V posledních vteřinách ještě mohl upravit skóre Batka, ale neuspěl i kvůli možná nedovolenému zákroku Levíčka, což ale ani jednoho z domácích fanoušků příliš nemrzelo.

 

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice (www.fotbalstechovice.cz)

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér, pro kopanabetatky.cz): Do zápasu jsme vstoupili ustrašeně, hostující vstup byl určitě lepší než ten náš. Přišla inkasovaná branka, která byla momentem, kdy se kluci vyhecovali a otočili zápas na 2:1. Současné Benátky jsou někde úplně jinde než před rokem. Je to silné mužstvo, která má ve středu zálohy tři výborné hráče. Posledních dvacet minut nás přehrávaly, vytvořily si tlak. Musím ale říci, že jsme to solidně odbránili a hosty nepustili do větší šance. Vítězství je tedy z naší strany spíše vydřené.

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Z výsledku dnešního utkání jsem velmi zklamaný, protože bylo v našich silách zde bodovat. Na soupeře jsme se v týdnu poctivě připravovali a troufám si tvrdit, že jsme v utkání byli lepším celkem. Hráli jsme aktivně, vytvořili si více šancí, ale bohužel nemáme ani bod. Štěchovice nám totiž dnes udělily lekci z efektivity. Během celého utkání dvakrát vystřelily na naši branku a daly z toho dva góly. Oběma brankám předcházely naše individuální chyby, ve chvílích, kdy jsme měli míč. Podobných věcí se musíme příště vyvarovat. Kluci to nejlépe vědí sami a pevně věřím, že si z toho vezmou ponaučení.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Košata [-] (77. J. Jonáš [-] ) , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] (55. M. Štědronský [-] ) , M. Švejda [-] , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] , L. Volešák [-] (90. F. Busta [-] ) , T. Pavlík [-] , Š. Kučera [-] , L. Jakobovský [-]

SK Benátky nad Jizerou
V. Levíček [-] - M. Hošťálek [-] (84. M. Borovička [-] ) , B. Tvrzník [-] , S. Mařík [-] (67. J. Kocourek [-] ) , J. Sudek [-] , J. Synek [-] (88. J. Jäger [-] ) , J. Boček [-] , O. Walter [-] (60. J. Knobloch [-] ) , V. Šimeček [-] , M. Horák [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 39. M. Švejda , 52. L. Batka , 88. L. Volešák - 39. S. Mařík .
Hráči zápasu: L. Volešák - V. Šimeček , J. Synek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kvaček Jan - FOJTÍK Martin, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.