2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrovice hru v oslabení neustála a dvakrát inkasovala


Branky


0

Dobrovice v prvním kole porazila obhájce titulu, ve druhém padla s nováčkem. Situaci svěřencům trenéra Sedláčka značně ztížilo vyloučení Marka Sedláčka ze závěru první půle. Brozanští si pak totiž ve druhém dějství zajistili tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faul v závěru ovlivnil vývoj zápasu

Utkání začaly oba týmy opatrně, ale ve 13. minutě měli první velkou příležitost domácí, když ze standardní situace tvrdou ranou trefili tyč branky hostujícího brankáře Bartoše. Do konce prvního poločasu pak nebyla k vidění jediná zajímavější akce či snad dokonce branková příležitost. Domácí Lipš a hostující Bartoš se svých brankách hodně nudili.

 

V samotném konci prvního poločasu se ale diváci přeci jen dočkali alespoň trochy vzrušení, když hostující Marek Sedláček fauloval unikajícího Chukwumu. Ten dostal krásnou kolmici mezi dva protihráče a šel by sám na brankáře. Sedláček proto zhruba osmnáct metrů před brankou zatáhl za záchrannou brzdu a kosou poslal domácího útočníka k zemi. Sudí Benedikt nejprve odpískal pouze faul, ale po dohodě s pomezním rozhodčím nakonec zákrok hostujícího záložníka ocenil červeným kartonkem a poslal ho tak předčasně do sprch. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu ve skóre a s jedním mužem v poli na straně domácích navíc.

 

Slanička otevřel skóre

Hostující trenér Sedláček reagoval o poločase na vyloučení svého syna stažením Miškovského, místo kterého poslal na hřiště defenzivnějšího Skuhravého. Domácí šli podle očekávání s převahou jednoho muže v zádech za prvním gólem, kterého se jim nakonec podařilo v 53. minutě dosáhnout, když se  na pozici středního záložníka dostal ke střele Rudolf Slanička a nádhernou střelou z osmadvaceti metrů vymetl pravý roh hostující branky.

 

Bartoš po téhle ukázkové pumelici skákal marně. Dobrovičtí se do první vážnější šance dostali až v 71. minutě, kdy Tvaroha našel jednoho ze svých spoluhráčů křižným centrem z levé strany na zadní tyč, ovšem jeden z hostujících hráčů v jasné situaci proti Lipšovi neuspěl. Do konce utkání se již dobrovickým nepodařilo vážněji ohrozit brozanskou branku, naopak v 91. minutě pečetil první třetiligové vítězství domácích Petr Hovorka, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži ve vápně a poslal míč po zemi k tyči brankáře Bartoše. Mizérie dobrovických fotbalistů na hřištích soupeřů, kdy v loňském ročníku dokázali na venkovních hřištích zvítězit jen třikrát, z toho jednou na penalty, tak pokračuje i v této sezóně.

 

ZDROJ: http://www.fkdobrovice.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer): "Bylo to vyrovnané utkání, šťastnější vyhrál. V poslední minutě první půle šel náš útočník sám na brankáře a byl zfaulován, došlo k vyloučení. Dali jsme nádherný gól střelou do šibenice, pak se hrálo nahoru dolů a druhou branku jsme přidali v nastavení. Nejlepším hráčem zápasu byl pravý obránce Franc a brankář Lipš."

FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Nezopakovali jsme dobrý výkon z minulého týdne, a to zvlášť v prvním poločase, kdy jsem postrádal ve hře přesnost, bojovnost, větší snahu a chuť se prát. Soupeř měl výborné útočníky Chukwumu s Bendou, ti nás hodně zlobili, i když jsme se na ně připravovali. Klíčovou věcí bylo vyloučení Sedláčka ze 45. minuty, pak už se nám snížila šance prostřídat a naší hru změnit. Červená přišla po poradě hlavního s pomezním, vyloučení nehodnotím, zákrok není na videu pořádně vidět. Spíše mě vadí, že v naší hře nefungovalo to, co minule proti Jirnám. Druhá půle byla paradoxně od nás lepší, soupeř vystřelil na bránu a šel do vedení, my měli poté náznaky příležitostí, jak se do utkání dostat, ale nepodařil ose nám to. V závěru už jsme to otevřeli a inkasovali druhou branku."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , J. Franc [-] , J. Stehlík [-] - R. Slanička [-] (58. I. Šollar [-] ) , M. Studecký [-] (70. T. Modr [-] ) , M. Marič [-] (90. T. Vlasák [-] ) , P. Tichý [-] (90. P. Hovorka [-] ) - J. Benda [-] , C. Chukwuma [-] (85. M. Walter [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Sedláček [-] , P. Tvaroha [-] , J. Novák [-] - A. Fotr [-] (71. D. Pelyak [-] ) , J. Eliáš [-] (61. J. Krystan [-] ) , R. Žaloudek [-] , D. Miškovský [-] (46. D. Skuhravý [-] ) , T. Osvald [-] (81. L. Fialka [-] ) - M. Volf [-]

ŽK: 12. J. Stehlík , 80. R. Cibulka - 76. M. Routek , 80. R. Žaloudek . ČK: 45. M. Sedláček .
Hráči zápasu: P. Lipš , J. Franc .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - VRCHOTA Jaroslav, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.